• Zwaar bevochten wedstrijd

  Iedereen verzamelen bij Sporting Krommenie want Thomas had iets speciaals te melden. De mannen moesten de kleedkamer in het leek wel echt een professionele kleedkamer (heb ik van horen zeggen)
  Iedere speler had zijn eigen plaats in de kleedkamer en de nieuwe kleding lag voor hun klaar. Vanaf vandaag zijn de jongens onder 13-1 gesponsord door: Bert van Vulpen Makelaars. Dit met dank aan Sabine Molenaar die kantoor Krommenie voor haar rekening neemt. Nog even een foto (lekker in de regen) in het doel en dan compleet in het nieuw op de fiets naar SVA.
  We speelden lekker op het achterste veld waardoor de ouders lekker droog naar de wedstrijd konden kijken. Het waaide en de regen kwam met bakken uit de lucht. Onze mannen deerde het niet en ze gingen vol goede moed aan de eerste helft beginnen. Iedereen was scherp en al snel hadden ze de mogelijkheid om op 1-0 voor te komen. helaas lukt het niet om te scoren en hadden we nog even mazzel dat SVA de bal op de paal schoot achter Léon die overigens een Topwedstrijd keepte. Hij stond elke keer weer waar hij moest staan en had een aantal geweldige reddingen. Mika schoot in een fraai genomen vrije trap net naast de kruising en hierna nog een aantal doelpogingen die rakelings langs de doelpalen gingen floot de scheidsrechter af .
  Rust…..
  Tijdens de rust bleef iedereen op het veld omdat het te ver lopen was naar de kleedkamers en kregen de mannen in de Dug-out wat te drinken. Even wat drinken en dan meteen weer verder, zo hadden de mannen de minste kans om af te koelen. Kaj had bevroren handen en Pascal deed uiteraard graag zijn jas uit om hem op te warmen. De 2e helft begon, Sporting meteen in de aanval maar scoren bleek erg moeilijk vandaag. Na verwoede pogingen en ongeveer 5 bijna doelpunten sprintte nummer 3 die ook bij de SVA onder 17 meedeed weg van de verdediging en kreeg een mooie bal in zijn voeten gespeeld, hij schoot hem keurig in het doel. Zelfs voor Léon was dit teveel. 0-1 voor SVA. Sporting bleef goed naar voren voetballen en na een mooie voorzet nam Kick hem goed aan en probeerde (met zijn zwabberende linker voet) de bal over de keeper te schieten. Hij raakte hem verkeerd en kwam dus ook niet in het doel terecht. De jongens werkte zo hard dat het dik verdiend zou zijn geweest om iig met een gelijkspel terug naar Krommenie te keren, sterker nog, als ze hadden gewonnen zou ik het ook nog terecht hebben gevonden. Toen SVA wederom na een mooie voorzet en keurig afgemaakt op 0-2 kwam leek het niet meer haalbaar om de wedstrijd te winnen. Ik wil wel het team complimenteren dat ze ondanks het weer keihard hebben gewerkt. Speciale dank gaat ook nog uit naar Oscar die ook het weer wederom trotseerde door te vlaggen namens Sporting.
  Volgende week gewoon weer winnen zodat we boven in ons poultje gaan eindigen mannen.