• Plaatsing nieuwe ballenvangnetten

  Binnen de club zijn op het complex vele “trouwe” werkers is stilte actief. Zij doen dit gewoon vanuit hun betrokkenheid bij en liefde voor Sporting Krommenie. Bijna dagelijks zijn zij actief bezig met tal van onderhoudswerkzaamheden als grasmaaien, onkruid bestrijden, bladeren blazen, krijtlijnen trekken, vuilnisbakken legen, trainingsdoeltjes repareren, onderhoud gebouwen etc etc.

  De meest recente en in het oog springende ontwikkeling is het vervangen van de netten achter de doelen op het A en B veld oftewel de ballenvangnetten. Dit was hard nodig want de oude netten zaten vol met gaten en waren gewoon vergaan. Met inschakeling van een professioneel bedrijf is deze aanzienlijke klus geklaard. Alles ziet er weer strak en netjes uit. Op bijgevoegde foto’s wordt een en ander in beeld gebracht. Een verrijking van het complex. Gevolg is dat vrijwel alle over de doelen geschoten ballen nu niet meer uit de sloot of ergens anders vandaan gehaald moet worden maar op het veld blijven.

  Een welgemeend woord van dank aan en waardering voor de inspanningen van alle anonieme werkers is op zijn plaats.

  Het Coronavirus en de grote aantallen besmettingen belemmerden de afgelopen weken en ook de komende weken het competitievoetbal bij de amateurs. Het kan ook niet anders want gezondheid staat bij ieder weldenkend mens voorop.

  Binnen het jeugdgebeuren en binnen de Coronaprotocollen vinden er elke zaterdag volop activiteiten plaats voor de gehele jeugd. Alle leeftijdsgroepen van peuters tot 019 komen elke zaterdag onder leiding van trainersstaf senioren, trainersstaf boven- en onderbouw en vele assistent trainers verspreid over de dag in actie. Een feestelijk en rijk gezicht. Op deze manier blijft de conditie op peil en wordt gewerkt aan de verdere ontwikkeling van de jeugdvoetballer(tje)s

  Het toont aan dat Sporting Krommenie in alle geledingen een club in beweging is en waar de leden trots op mogen zijn.

rfwbs-slide