• Vrijwilliggers gezocht voor de komende tijd!!

  Beste leden,

  Het zijn barre tijden, maar gelukkig kan er gewoon gevoetbald worden! Dat is voor de meesten van jullie toch de belangrijkste rede om lid te zijn van onze mooie club. Het is een heerlijke uitlaatklep om er met je team voor te zorgen, dat het balletje uiteindelijk in dat netje beland. Meestal staan er dan ook nog enthousiastelingen langs de kant, al zullen zij de komende tijd even geduld moeten hebben.
   
  Het coronabeleid vanuit Den Haag is voor onze vereniging soms lastig uitvoerbaar. Maar ook wij willen dat onze leden gezond en veilig kunnen sporten. We hebben allemaal een mening over wat de beste aanpak voor deze crisis zou moeten zijn. Voor Sporting Krommenie is de koers simpel: wij volgen het landelijk beleid. Eventuele boetes, die zeer reëel zijn kunnen wij ons als club niet veroorloven. 
   
  Naast het voetbal willen wij iedereen de gelegenheid geven een drankje te nuttigen en gebruik te maken van de kleedkamers. Dat kan alleen met een geldige QR-code. Daarvoor zoeken wij enthousiaste vrijwilligers, die deze check willen uitvoeren. Mochten we geen leden kunnen vinden, dan is het gevolg dat kleedkamers en kantine dicht blijven. Dat lijkt aanstaande zondag al het geval. Wat moeten we dan nog met ons praatje pot en de kleedkamerhumor?
   
  Meld je daarom aan op vrijwilliger@sportingkrommenie.nl
rfwbs-slide