• Visie Sporting Krommenie

    Sporting Krommenie heeft de ambitie om voor zijn/haar jeugd een goeie jeugdvoetbalopleiding  te zijn. De jeugdvoetbalopleiding van Sporting Krommenie ontwikkelt jeugdvoetballers volgens de visie van het jeugdvoetballeerproces van de KNVB: "Voetballen leer je door te voetballen". De voetbalontwikkeling van het individu staat daarbij centraal, jeugdvoetballers voetballen en trainen op hun eigen niveau, waarbij de beste tegen de beste voetballen en trainen. Het doel hiervan is dat iedereen zoveel als mogelijk aan zijn/haar succesmomenten komt. Wensen van onze leden proberen we daar waar het kan tegemoet te komen.

    De jeugdopleiding van Sporting Krommenie  werkt aankomend seizoen met selecties. hierdoor kan er in de grootste vereenvoudigingen van 11 tegen 11 getraind worden. Selectievoetbal bij Sporting Krommenie zal een continu proces zijn.

    Wat betreft  de selectie keuzes die gemaakt zijn, worden ouders/kinderen soms teleurgesteld, echter het gaat hier pas om een voorlopige selectie. Wij hebben aangegeven dat we ieder op zijn eigen niveau willen indelen met als doel de voorwaarden te creëren zodat voetballers/sters meer plezier aan het voetbal beleven. Aangezien wij een korte periode hebben om een ieder in te delen kan het zijn dat er ook verkeerde keuzes worden gemaakt, een trainer maakt een keuze die gebaseerd is op hetgeen hij ziet en waarvan hij denkt dat hij er het meer eruit kan halen voor zowel het team als het individu. Natuurlijk kunnen na een periode de gedane keuzes worden herzien. Er is één aanpassing in de visie van Sporting Krommenie. Binnen het jeugdvoetbal is er wat betreft talentontwikkeling van alles mogelijk, het gaat erom wat heb jij ervoor over?

    Heb jij ook ambitie? Kom dan voetballen bij Sporting Krommenie!