• Uitwedstrijd tegen ADO'20

  ADO 20 JO15-6 - Sporting Krommenie JO15-4 6-4
  Onze Sporting mannen spelen deze competitie vaak tegen fysiek veel groter en sterkere jongens. Daar moeten ze duidelijk erg aan wennen. Toch blijkt dat als ze gaan ‘voetballen’, ze vaak ver komen, echter soms laten ze zich wat intimideren. Niet nodig hoor mannen!
  Vandaag moest een uitwedstrijd tegen ADO´20 JO15-6 in Heemskerk worden gespeeld. ADO staat 3de in de competitie en wij staan een na laatste. We zijn benieuwd hoe ze dit gaan aanpakken.
  Het was nog even de vraag of de wedstrijd wel gespeeld zou worden. De temperatuur was namelijk onder het vriespunt gedoken en daarbij hing er een behoorlijk dichte mist.
  De jongens van ADO bleken ook nu weer fysiek groter en sterker.
  Toch was dat in het begin van de wedstrijd niet echt te merken. Sporting gaf zeer goed tegenstand en lieten de Heemskerkers niet in hun spel komen. Er werd hard gewerkt door Sporting die tegenwoordig in een 5-3-2 opstelling spelen om de aanvallende krachten van de tegenstanders beter te kunnen opvangen.
  Halverwege de eerste helft werd Sporting dan toch fysiek afgetroefd. De ADO aanvallers werpen hun krachten in de strijd en komen daarmee op een 1-0 voorsprong.
  Snel daar achteraan wordt ook de tweede door ADO gemaakt 2-0.
  Toch laat Sporting zich niet gek maken en komen er af en toe aardig uit. Geen grote kansen maar ze spelen dicht tegen het doel van de tegenstander aan.
  Uit een van de situaties waarbij Sporting druk op het ADO doel zet, komt de afvallende bal voor de linker voet van Atakan die hem prachtig van afstand in het doel schiet, 2-1!
  Jammer genoeg schiet ADO vanuit een randje buitenspel de 3-1 binnen.
  En weer laat Sporting het er niet bij zitten en zet wederom druk op het ADO doel. Dat resulteert in een paar kansjes met een grote mogelijkheid voor Timo.
  Je weet dat als je veel druk naar voren zet, er meer ruimte voor de tegenstander komt. Vlak voor rust wordt het dan ook helaas 4-1.
  Na rust zou de wedstrijd ontpoppen tot een waar spektakel waarbij Sporting niet zou onderdoen voor de tegenstander.
  Sporting geeft gas en drukt de tegenstander helemaal terug. Prima spel van onze aanvallers en middenvelders, gesteund door een geweldig keepende Kenan en een goed spelende achterhoede.
  Dat wordt beloond met een verrassend doelpunt door Thomas 4-2!
  Maar het wordt een beetje de middag van Atakan. Hij scoort volledig terecht de 4-3 als ook de 4-4 (zijn derde!) voor het team uit Krommenie!
  ADO speelt zich weer wat onder druk van Sporting vandaan. Kansen blijven er echter komen voor beide partijen. Helaas door een uitbraak van de boomlange ADO aanvaller wordt het 5-4 voor de thuisclub.
  Ook nu blijft Sporting kansen houden om wederom de gelijkmaker te scoren maar jammer genoeg lukt dat niet meer.
  Vlak voor het einde maakt ADO er zelfs nog 6-4 van.
  Ondanks het verlies, toch heel goed gedaan mannen! Hard gewerkt en jullie toeschouwers geweldig vermaakt! Hou dit vol. Succes volgende keer!!