• Uitslagen 5de en laatste spelronden de Sporting Krommenie Corana League

  Uitslagen 5de en laatste spelronden de Sporting Krommenie Corana League

  Eind rankng van de Sporting Krommenie Corona League

   

  In de afgelopen 5 weken is er een Corona League bij Sporting Krommenie gespeeld met in totaal 17 teams (JO13-3 bedankte om verder deel te nemen aan deze League, en daarvoor werd een team samengesteld van de MO13-1 & MO13-2).

  Deze laatste groep spelen normaal op een half veld en voor hun was het wennen om op een groot veld te spelen, desalniettemin hebben de meiden zich kranig geweerd .

  We begonnen met 4 poules van 4 waarbij uit de hoogste poule alleen gedegradeerd kon worden en uit de laagste poule alleen gepromoveerd kon worden. De tussen liggende poules kon zowel gedegradeerd als gepromoveerd worden. En dit gebeurde elke week weer, waardoor er verschillende tegenstanders in de poules kwamen

  Gezien het animo en soms best wel felle strijd kan teruggekeken op 5 goede weken waarbij volop werd gestreden om evt niet te degraderen of dan wel te promoveren.

  De uiteindelijk winnaar, aan zijn stand verpl1cht, werd de JO17-1 , waarbij gezegd moet worden dat de JO17-4 de enige ploeg is geweest die punten wist af te snoepen van de JO17-1.

  Verder waren er ploegen die zich continue wisten te handhaven in de tussen poules, hetgeen op zich ook goed is, want deze ploegen moesten vaker tegen andere teams spelen dan welke andere dan ook

  Er mag duidelijk zijn dat de JO13-1, echt een team is waar rekening mee gehouden mag worden, de jongens spelen al een jaar hoger dan ze eigenlijk zouden moeten. Desalniettemin leggen ze een mooie partij voetbal op de mat neer en zijn ze als 2de ge-eindigt in de eind ranking.

  Wat ook tijdens deze weken duidelijk naar voren kwam, is dat binnen Sporting erg veel aspirant scheidsrechters in de verschillende teams rondlopen. Het continue een beslissing van een scheidsrechter aanvechten of voordat een scheidsrechter heeft kunnen fluiten al aangeven wat het is, geeft aan dat deze jongens gereed zijn om aspirant scheidrechter te gaan worden, waarmee ze de club en de onderbouw kunnen helpen met het scheidsrechters te kort.

  Wat verder jammer was dat JO14-1 en 14-2 zich vrijdag bij de organisatie moesten afmelden vanwege te kort spelers of vanwege Covid-19. Verder werd via via op zaterdagmiddag door de JO17-3 kenbaar gemaakt dat men niet kwam vanwege Covid en test uitslagen, wel jammer dat de organisatie het via via moest horen en niet direct en daarnaast pas op zaterdagmiddag.

  De groep JO19 hebben door bemiddeling van Lars en Ricardo prima hun taak opgenomen en daar waar het mogelijk was als scheidsrechter opgetreden.

  Als laatste wil ik graag via deze weg alle teams bedanken voor hun inzet tijdens deze 5 weken, zonder jullie hadden we het ook niet kunnen houden.

  Een ieder alvast een Prettige en gezonden Kerst toegewenst en een zalig uiteinde met een Gezond, Sportief en Gelukkig Nieuw Jaar.

  De Corona league organisatie

rfwbs-slide