• Kaarten zij binnen.

  Beste AZ-fan,

   

  De kaarten zijn binnen!

  Je kan de kaarten ophalen op vrijdag 23-11 van 9.00 - 22.00 uur.

   

  Groeten en veel plezier,

   

  André van Meerendonk

  Atalanta 12

  Krommenie

   

   

   

   

  "We nodigen alle leden van Sporting Krommenie graag uit om het duel AZ ?? Willem II op zaterdag 1 december 2018 (19:45 uur) te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10 per kaart. Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is. Voor de jeugdigen kan voor slechts € 2,50 een kidsbox met een pakje drinken en een zakje snoep meebesteld worden.

   

  Met deze leuke clubactie kunnen jullie ook nog geld verdienen voor Sporting Krommenie. Voor iedere verkochte kaart ontvangt jouw vereniging namelijk een cashback van € 1,-.

   

  Je kunt per club, per team of individueel per lid bestellen. Let op: Je zit samen met je amateurvereniging in één vak maar binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling.

   

  Bestellen kan via de volgende actielink:


  https://voetbal.iticketsro.com/AZ/deeplink.aspx?token=ActieAZWillemIISportingKrommenie

  Werkwijze

  De kaarten kunnen tot en met zondag 18 november 2018 online besteld worden. Er is een beperkt aantal (100) actiekaarten beschikbaar en er geldt op=op. Daarna zal AZ de plekken in het stadion indelen en worden de kaarten geprint en in één zending verstuurd naar de contactpersoon van Sporting Krommenie. De kaarten kunnen vervolgens door de bestellers bij André van Meerendonk worden opgehaald."

   

  Note André: willen jullie, indien je kaarten besteld, mij daarvan een mail sturen (andrique@upcmail.nl)? Graag je naam en het aantal bestelde kaarten vermelden.