• Toppers van de tweede helft

    Wat een heerlijk weer om te voetballen vanmorgen in Heemskerk. Ondanks afmeldingen van Shalom en Robin hadden we gelukkig ook weer gewoon genoeg spelers. Met Dylan op doel, Mohammed en Cilencio achterin, Wouter en Samuel op het middenveld, Ian in de spits en Finn op de bank begonnen we aan de wedstrijd. De tegenstander bleek een stuk wakkerder dan ons, en ook fysiek een maatje groter, want door mooie poeiers van hun rechterspits stonden we in mum van tijd met 3-0 achter! Gelukkig wist Dylan ons met enkele goede reddingen voor erger te behoeden. Door een mooi afstandsschot van Wouter hadden we wel nog wat terug gedaan, maar het was duidelijk dat onze organisatie niet goed stond. Reden om in de rust nog wat af te stemmen.
    In de tweede helft zagen we, zoals zo vaak dit seizoen, een heel ander Sporting. Er werd meer in de positie gespeeld, alert gereageerd op uitballen en doeltrappen, maar vooral: gecombineerd. Terwijl Finn nu ook mee deed en we dus een wissel hadden, wisten de mannen elkaar beter te vinden en zo gevaarlijke uitbraken te forceren. Een doelpunt van Wouter betekende de aansluiting, gevolgd door een tegentreffer van ADO ‘20 (4-2). Hierna volgden enkele hele mooie doelpunten: een voorzet vanaf de achterlijn van Wouter op Finn die hem zo kon intikken, en even later vanaf de andere kant precies hetzelfde scenario, alleen was Finn ditmaal de aangever en Wouter de afmaker. Vervolgens een harde voorzet van Finn op Ian, die hem met zijn buik naar binnen werkte. Ook onze nieuweling Mohammed was mee opgestormd om zijn eerste doelpunt mee te pikken. Ook Cilencio was erg dicht bij een doelpunt, maar zijn schot raakte helaas de paal. Uit harde doeltrappen van Samuel konden onze aanvallers nog twee maal te scoren. En uit een snel genomen corner wist Wouter uiteindelijk zelfs op 4-9 te brengen!
    Hoewel deze tegenstander dus een stuk sterker leek, laat de score zien dat we ook dan zeker niet kansloos zijn. Als je maar hard werkt en goed oplet, kunnen jullie heel veel wedstrijden winnen!