• Contactgegevens Technische Commissie

   

  Functie Naam Telefoonnummer Email
  Voorzitter Robert de Joode 06-22959233

  technischecommissie@

  sportingkrommenie.nl

  Secretaris Randal van Splunteren 06-44219487

  technischecommissie@

  sportingkrommenie.nl

  TC Onderbouw Sjoerd     Hoorn 06-53334920

  technischecommissie@

  sportingkrommenie.nl

  TC Onderbouw Daniel Caselod 06-22574413

  technischecommissie@

  sportingkrommenie.nl

  Lid Peter Pirovano  

  technischecommissie@

  sportingkrommenie.nl

 • Meer over de technische commissie...

  Waarom deze commissie?

  De technische commissie (TC) richt zich op het voetbalbeleid van Sporting Krommenie. Enerzijds richt de TC zich op een groot aantal operationele zaken als het samenstellen en begeleiden van de trainersstaf, in overleg met de trainers het opzetten van het selectiebeleid, de teamindelingen, inschrijven van de teams in de juiste competitie, het trainingsschema en allerhande zaken die tijdens een seizoen spelen. Daarnaast werkt de TC aan het verbeteren van de voetbalbeleid van de club. Dit om te zorgen dat de club elk seizoen een stukje beter wordt in het opleiden van voetballers.

  Doelstelling

  De ambitie is om een volwaardige voetbalopleiding op te zetten gericht op alle voetballers van Sporting Krommenie. Het uitgangspunt van de jeugdafdeling is om elke voetballer met veel plezier op zijn/haar eigen niveau zo hoog mogelijk te laten voetballen en om iedere speler een betere voetballer te maken. Dit uitgangspunt zal naar onze stellige overtuiging leiden tot de aanwas van meer jeugdspelers, veel plezier bij onze jeugdspelers, betere jeugd spelers en beter presterende jeugdteams. Hiermee willen 2 zaken bereiken:

  • Betere spelers voor het eerste elftal wat voor een groot gedeelte bestaat uit spelers uit eigen opleiding en mee kan dingen naar het   spelen in een hogere klasse dan de huidige 4de klasse en
  • Spelers die lang bij de club blijven voetballen en bij de club betrokken zijn.


  Visie om doelstelling te bereiken

  Om onze doelstellingen waar te maken zal er de komende jaren hard gewerkt moeten worden aan het verder opzetten van de jeugdopleiding, door het onder andere het opzetten van een duidelijke structuur, een aansprekende voetbal filosofie en bij behorend opleidingsplan, het aannemen en opleiden van gepassioneerde en betrokken jeugdtrainers en een groep spelerscoaches.