• Stageformulier

 • Maatschappelijk stage

  Maatschappelijk stage

  https://www.bertrand.nl/maatschappelijke-stage/             

   

  Wat is een maatschappelijke stage?

  Leerlingen die vanaf schooljaar 2011-2012 zijn gestart in het voortgezet onderwijs (praktijkonderwijs, vmbo, havo en vwo) waren verplicht een maatschappelijke stage te doen van minimaal 30 uur. Vanaf schooljaar 2014-2015 is dit niet meer verplicht. Scholen beslissen vanaf dan zelf of zij maatschappelijke stage onderdeel willen maken van hun onderwijsprogramma. Veel middelbare scholen gaan ondanks het stoppen van de verplichting gewoon door met maatschappelijke stages. Dit omdat zij in hun onderwijsprogramma ook invulling moeten geven van de onderwijstaak ‘burgerschap’ (artikel 17 Wet Voortgezet Onderwijs), en maatschappelijke stages passen daar prima bij!

   

  Maatschappelijke stage bij Sporting Krommenie.

  Sporting Krommenie streeft naar een plezierige en sportief klimaat, waarin iedere speler kans heeft zich door te ontwikkelen. De jeugd proberen we te stimuleren steeds beter te worden. Ook de senioren blijven we betrekken. Hoewel spelers op een bepaalde leeftijd sportief aan hun plafond zitten, blijven we wel naar mogelijkheden zoeken om deze ervaring van de senioren, weer over te dragen op de jeugd. Zo ontstaat een prettig voetbalklimaat, waarin iedereen zijn steentje bijdraagt.

  Sporting Krommenie is een prima organisatie om maatschappelijke stages bij te lopen. Wij hebben diverse mogelijkheden voor leerlingen van scholen in de omgeving  van Krommenie. Voor meer contact en mogelijkheden kun je terecht bij jeugdcommissie@sportingkrommenie.

  Mogelijke stages :

  -          Scheidsrechter bij jeugdwedstrijden;

   -         Zaterdag hulp op wedstrijdsecretariaat;

   -         Zaterdag hulp in kantine.

  -          Digitale ondersteuning

   

   

rfwbs-slide