• Sporting Krommenie geeft wel het laatste zetje.

  Het was een koude gure zondag en het kwam af en toe met bakken uit de hemel.
  De grazende reporter had in de ochtend al vroeg van de Algemenen Voorzitter van Sporting S, een oud maatje van de reporter, te horen gekregen dat de wedstrijd niet zou worden afgelast. Sporting S heeft nog ouderwets echt grasveld en gezien de weersomstandigheden had het zomaar gekund dat de wedstrijd was afgelast.
  Op het moment dat de vaste supporters een plekje hadden gevonden op de tribune begon de wedstrijd.
  Het leek wel of onze mannen erg veel last hadden van de kou want de eerste 30 minuten was het spel van beide kanten niet echt geweldig. Sporting S had een paar kansjes maar na 30 minuten was het gelukkig Mike (vorige week de man of The Match) die de score opende met een doelpunt.
  Echter lang kon Sporting Krommenie niet genieten van de voorsprong. Vanuit een corner maakt Sporting S de gelijkmaker. De grazende reporter en de vaste supporters vinden dit toch wel een dingetje. We zijn het over eens dat je op deze dode spelmomenten kunt oefenen. Op dit punt kunnen onze jongens nog het één en ander leren. Gelukkig is het elftal erg jong en ziet de grazende reporter de toekomst positief tegemoet. In de laatste minuten van de eerste helft was het weer Mike die de 1-2 aantekende. Dit was tevens de ruststand.
  In de rust konden we weer wat opwarmen en ons opmaken voor de tweede helft.
  De scheidsrechter was een man van de klok en begon weer op tijd. We moesten ons nog haasten naar ons plekje op de tribune. Waar overigens een raam was uitgewaaid waardoor het effect van beschutting weg was.
  In de tweede helft maakt Mike vrij snel zijn derde doelpunt. Sporting S maakt nog wel de 2-3. Wat overigens een prachtig doelpunt was. Maar gelukkig voor Sporting Krommenie kwamen we niet in de problemen en maakte Mike zijn vierde doelpunt. De laatste mocht Unlu maken van Mike. Want anders is vijf doelpunten in een wedstrijd wel erg veel. En dat hebben zelfs de grazende reporters nooit gepresteerd. De eindstand 2-5.
  De Grazende Reporter is tevreden met de 3 punten. De uitslag doet denken dat het een gemakkelijke wedstrijd was maar dat is niet helemaal waar. Sporting S staat weliswaar laatste maar qua spel en als team kunnen en horen ze hoger op de ranglijst te staan.
  Volgende week is om 14.00 uur thuis Zeevogels aan de beurt om tegen Sporting Krommenie te spelen. Het is de laatste wedstrijd voor de Kerst dus roept de Grazende reporter iedereen op om naar deze wedstrijd te komen kijken.
rfwbs-slide