• Sporting Krommenie 010-1 - DEM 010-1 11 - 2

  Vandaag de eerste competitiewedstrijd met ons volledige team. We troffen een tegenstander waar enkele maanden geleden op het Sporting toernooi nog van was verloren al gold als verzachtende omstandigheid dat jullie het toernooi van de avond tevoren nog in benen hadden.
  In de voorbespreking is verteld dat jullie allemaal goed kunnen voetballen maar dat je met goed voetballen alleen nergens komt. Bepalend voor de vraag hoe ver jullie het met jullie talenten in de voetballerij gaan schoppen is of je de mentaliteit kunt opbrengen en de instelling hebt om op elke training en in elke wedstrijd beter te willen worden. Net dat extra stapje willen zetten waarmee de teamprestatie nog verder omhoog gaat. Terugkijkend naar de trainingen van afgelopen week en naar onze (slappe) warming up dan moet ik opmerken dat we op dit vlak nog wel flinke stappen kunnen zetten.
  Gelukkig stonden we bij de aftrap wel op scherp en waren we wel goed bij de les. Binnen een minuut lag de eerste bal alweer in het doel van DEM. Na eerst nog een tussenstand van 1-1 liepen we halverwege uit naar een 6-1 voorsprong.
  In de tweede helft bij vlagen mooie combinaties en enkele schitterende goals waardoor de eindstand van 11-2 werd bereikt. Een prestatie van het gehele team. Een speler was vandaag grandioos. Waar Louis van Gaal deze week een 10 gaf aan Zyech, krijgt Dees vandaag van mij een 10 voor zijn geweldige spel met als absoluut hoogtepunt de situatie waarin zijn tegenstander met de Zidane beweging hem probeert te passeren maar hij hem de bal afpakt en vervolgens met een Zidane beweging de DEM speler voorbij snelt. Wat een heerlijke actie.
  Trainer/coach Jan

  n.b. enkele uitslagen uit de onderbouw

  Fortuna Wormerveer 08-2 - Sporting Krommenie 08-1 2 - 11 Sporting Krommenie 09-1 - IJburg Amsterdag 09-1 8 - 4
  wie de jeugd heeft...……………...