• Sporting Krommenie in LED-licht gezet

  Sporting Krommenie in het (LED) licht gezet!

  Na dagen van voorbereiden was het dinsdag 12 maart zover.

  Het nieuwe LED scorebord werd symbolisch overgedragen aan de voorzitter Jan Kee.

   

  Op deze stormachtige middag was Edwin Beemsterboer van EDWINB.NL, leverancier van dit bord, aanwezig bij Sporting Krommenie om het nieuwe bord officieel in gebruik te stellen. Een bord dat lang op het verlanglijstje van het bestuur heeft gestaan is geplaatst door vrijwilligers en de vrienden van Sporting

  Naast het weergeven van de stand tijdens de wedstrijden, kunnen sponsoren hier hun reclameboodschappen tonen. Hierdoor gaat dit bord zichzelf snel terugverdienen.

  Afgelopen thuiswedstrijd is er al proefgedraaid en hebben de opmerkzame supporters de mooie reclameboodschappen voorbij zien komen. Ook film en videoboodschappen kunnen worden afgespeeld.

   

  Aanstaande zondag zal, bij de belangrijke wedstrijd om de koppositie te veroveren tegen Saenden, het scherm in volle glorie te bewonderen zijn.

   

  Bent u geïnteresseerd om reclame te maken via dit mooie nieuwe medium spreekt u zondag 17 maart gerust één van de bestuursleden aan. Ook kunt u een mail sturen aan sponsorcommissie@sportingkrommenie.nl voor meer informatie of andere sponsormogelijkheden.

rfwbs-slide