• SPORTING KROMMENIE IN CORONATIJD

   

  Vanuit onze kant even een overzicht hoe het met de club gaat in deze voor een ieder zware tijden. Zeker nu de maatregelen weer aangescherpt zijn.

  Bij de club is het lekker druk met jeugd tot JO18 die nog steeds kunnen trainen. De trainersstaf doet er alles aan om elke keer weer leuke trainingen te geven zowel op de zaterdagen voor de kleine jeugd en ’s avond voor de groteren.

  Vooral op de zaterdag is het lekker druk met jeugd. Er wordt zowel getraind als onderlinge wedstrijden gespeeld. Het is geweldig te zien met welk enthousiasme de kinderen hierop reageren en vol ongeduld voor de poort staan te wachten.

  Nu de avondklok is ingesteld zijn er wat kleine aanpassingen aangebracht in het trainingsschema voor de oudere jeugd om er voor te zorgen dat zij na de training weer op tijd thuis zijn.

  Zo proberen wij als club te doen wat mogelijk is voor de jeugd.

  Een ander verhaal zijn de mogelijkheden voor onze senioren. Deze zijn nihil of gewoon onmogelijk.

  Voor de Selectie is trainen volgens de coronaregels niet aantrekkelijk, dus is het uitzien naar het nieuwe seizoen. Helaas het is niet anders.

  Het bestuur kijkt naar mogelijkheden waarmee wij de senioren financieel tegemoet kunnen komen in het nieuwe seizoen. Zodra daar iets over besloten is hoort u dat van ons.

  De werkzaamheden gaan wel gewoon door bij de club. De diverse commissies zijn druk bezig met het regelen van de gangbare werkzaamheden zoals de trainingen, het onderhoud van de velden en gebouwen, enz.

  In deze tijden zijn er natuurlijk ook lichtpuntjes t.w.

  -         medio juni/juli worden onze kunstgrasvelden gerenoveerd

  -         de bestrating en hekwerk rond de velden wordt aangepakt

  -         er wordt gekeken of de verlichting rond de velden vervangen kan worden door Ledverlichting. Dit gebeurt dan in samenwerking met de gemeente en zou onze club een geweldige besparing in energie kunnen opleveren

  -         er wordt gekeken naar een logische opslagplaats voor de verplaatsbare doelen.

  Op dit moment wordt er een nieuwe telecommast geplaatst. De oude wordt daarna in zijn geheel verwijderd. Deze werkzaamheden zullen ongeveer 8 weken in beslag nemen en geschiedt in goed overleg met de club.

  Over de nieuwbouw naast ons complex zijn geen nieuwe berichten te melden. Zodra deze er zijn wordt u daarvan op de hoogte gesteld. Wel is bekend dat er een stuk van de bossages af gaat achter de kantine en kleedkamers. Dat is op zich geen probleem. Voor het groot onderhoudsmaterieel dat daar normaliter staat opgesteld zijn wij bezig met de realisatie van een overkapping naast het onderhoudsgebouw. Hieronder kan dan dit materieel worden geplaatst en hoeft niet meer buiten te staan in weer en wind.

  Al met al zijn wij met een aantal vrijwilligers druk doende om verschillende werkzaamheden op te pakken. Daar hebben wij nu “helaas” de tijd voor.

  Financieel redden wij het nog steeds heeft de penningmeester ons verzekerd. De grote misser in deze periode is uiteraard de kantineopbrengst. Echter door de voorgaande goede seizoenen kunnen wij dat hebben, waarbij wij wel willen benadrukken dat dit mede komt door onze SPONSOREN.  Zij geven ons financieel de mogelijkheden en wij zijn hen dan ook zeer dankbaar dat wij er als club SPORTING KROMMENIE nog zo voor staan.

  De jaarvergadering is gepland voor eind maart. Op welke manier dat dan mogelijk is hoort u nog van ons.

  Dit is even een klein overzicht van hoe het in de club gaat. Mocht u interesse hebben om ons vrijwilligersteam te helpen schroom dan niet en bel of mail ons.

  Als laatste. Hou het gezond en pas een beetje op elkaar. En snel tot ziens bij onze mooie club.

  Namens het bestuur,

  Jan Kee, voorzitter.

rfwbs-slide