• Sponsorloop

   

  Sponsorloop 1O mei editie 2019

  Zet deze alvast in de agenda!

  Terugdenkend aan de vorige editie komt bij de organisatie het volgende positieve naar boven:

  Wat een top opbrengst is er ontvangen,waar we hele geweldige aankopen mee hebben gedaan voor onze onderbouw. We hadden een super live act, heerlijk  weer en een heleboel gezelligheid!

  De wens van de onderbouw is dat we dat allemaal mogen evenaren. Een talentvolle NL-talige zanger hebben wij al vast mogen leggen voor editie 2019.

  Dit jaar is het voor de mini's t/m 013. Ook gaan we een TROEF inzetten om zoveel mogelijk geld en gezelligheid te krijgen en vragen we onze Peuters mee te doen! Wie wil dat nou niet zien?

  Ook bedrijven nodigen we uit om onze jeugd te sponsoren. Dat mag rechtstreeks aan de organisatie of via een jeugdspeler /speelster. Elk bedrijf wat 50€ of meer bijdraagt gaan we vermelden.

  Wij wensen dat elke jeugdspeler/ speelster meedoet maar mocht het zijn dat je er niet bij kunt zijn : mag  je ook van te voren je sponsorbedrag in een gesloten envelop met je naam en team afgeven aan je train(st)er of Carola.

  We willen er graag in het nieuwe seizoen weer mooie materialen van aanschaffen voor elke

  leeftijdsgroep die het nodig heeft. Speciale aandacht voor de aanschaf van 4 stuks 3 meter bij 1 meter trainingsdoeltjes. 

  Ook dit jaar zal er natuurlijk een prijs gaan naar de jeugdspelerIspeelster met het hoogste sponsorbedrag. NIEUW: daarnaast ook een prijs voor het team met het meeste sponsorgeld.

   

  Graag tot dan!

  De onderbouw heeft er al zin in!

   

   

   

   

   

   

   

   

   

rfwbs-slide