• Sponsorloop 2019

  Sponsorloop 1O mei editie 2019 komt eraan! Zet deze datum alvast in de agenda.

  Terugdenkend aan de vorige editie komt bij het team Sponsorloop het volgende positieve naar boven:

  Wat een top opbrengst is er ontvangen,wa ar we hele geweldige aankopen mee hebben gedaan voor onze onderbouw. We hadden een super live act, heerlijk weer en een heleboel gezelligheid!

  De wens van het team is dat we dat allemaal mogen evenaren. Een talentvolle NL-talige zanger hebben wij vastgelegd voor editie 2019!

  Dit jaar is het voor de mini's t/m 013. Ook gaan we een TROEF inzetten om zoveel mogelijk geld en gezelligheid te krijgen en vragen we onze Peuters mee te doen! Wie wil dat nou niet zien?

   Ook bedrijven nodigen we uit om onze jeugd te sponsoren. Dat mag rechtstreeks aan de organisatie of via een jeugdspel er/speelster. Elk bedrijf wat 50€ of meer bijdraagt gaan we vermelden.

  Wij wensen dat elke jeugdspeler/speelster meedoet maar mocht het zijn dat je er niet bij kunt zijn : mag je ook van te voren je sponsorbedrag in een gesloten envelop met je naam en team afgeven aan je train(st)er of Carola. Daarmee steun je je eigen

  team en de club. Het invulformul ier komt op de site. Bidons zijn er ook nog te bestellen voor 2,50€.

  Grote wens voor het nieuwe seizoen:4 nieuwe 3 meter bij 1 meter trainingsdoeltjes.

  Ook dit jaar zal er natuurlijk een prijs gaan naar de jeugdspeler/speelster met het hoogste sponsorbedrag. NIEUW: daarnaast ook een prijs voor het team met het meeste sponsorgeld. 

  Graag tot dan!

  Team Sponsorloop heeft er al zin in!