• Sponsorloop 2019

  Fantastisch resultaat Sponsorloop 2019

  Op vrijdag 10 mei jl. van 17.15 tot 19.00 uur vond op ons steeds meer voetbal ademend en aantrekkelijker wordend sportcomplex voor de derde keer op rij de Sponsorloop plaats voor de onderbouw (peuters tot en met jeugd onder de 13 jaar).

  De weersomstandigheden waren uitstekend en mede daardoor was sprake van een grote opkomst. Op het terras voor de kantine, op het volledige A-veld, in de mini Arena en in de kantine was het een gezellig en sfeervol geheel. Onze jeugdspeler tevens jeugdtrainer en zanger Dax zorgde voor Nederlandstalige livemuziek wat door velen zeer werd gewaardeerd. Gestart werd met een serieuze warming up op muziek o.l.v. looptrainers Wibo en Hidde van de loopgroep Zaanstreek waarna het lopen van de rondjes kon beginnen.

  Doelstelling dit jaar was geld in te zamelen voor de aanschaf van 4 extra nieuwe aluminium (windbestendige) trainingsdoeltjes van 3 bij 1 meter inclusief netten. De jeugdafdeling groeit en bloeit als nooit tevoren. Tijdens trainingsmiddagen moet een veld in vieren worden opgedeeld om elke groep kwalitatief goede trainingen te kunnen geven. Gevolg hiervan is wel dat de behoefte aan doeltjes maar ook andere bijbehorende materialen denk aan ballen, hesjes, afbakenhoedjes, ballenzakken etc. aanzienlijk toeneemt.

  Sporting Krommenie behoort qua omvang vooral bij de jeugd tot een van de grootste clubs van de Zaanstreek. Een geweldig perspectief want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Het is mooi om te zien hoe onder de bezielende leiding van hoofdtrainer Jordi van Beek het vlaggenschip van de vereniging in competitieverband uitstekend presteert en tot op het eind mee doet om de prijzen. Net zo mooi is de constatering dat in de A-selectie senioren heel veel eigen jeugdspelers instromen. Uiteindelijk is dat ook het doel van onze jeugdopleiding. Supermooi is om te zien dat de A-selectie dit jaar actief heeft bijgedragen aan het doen slagen van dit evenement door enerzijds met een afvaardiging aanwezig te zijn bij de sponsorloop, de prestatieformulieren van de deelnemers af te stempelen en anderzijds een prachtig bedrag van liefst € 400,== te doneren. Sporting Krommenie manifesteert zich zo als een grote en warme vereniging waar een ieder zich happy voelt.

  Nieuwe elementen dit jaar waren dat

  1. ook bedrijven uitgenodigd werden om de jeugd te sponsoren en
  2. prijsjes beschikbaar waren voor degene die het meeste had opgehaald, voor het team dat het hoogste bedrag scoorde en voor de jeugdspeler die in de mini Arena het vaakst een balletje hoog kon houden.

  ad a. De bedrijven Kuijs Reinder Kakes Makelaars en Adviseurs, Erik Den Brave, Administratiekantoor Nagelhout, Erix Design, Finenzo Nagelhout verdienen de beloofde vermelding voor het geven van een bijdrage.

  ad b. Het bijna jongste jeugdlid Tommie (2 jaar oud en vergezeld van zijn vriendinnetje) kwam met een dikke enveloppe met daarin liefst € 190,15 waarmee hij de prijs kreeg voor de hoogste inleg. Team 013-1 met hun trainer Ab won met overmacht de prijs voor het team met hoogste bijdrage namelijk € 420,50.  De prijs voor het officieuze kampioenschap balletje hooghouden, was voor Koen uit team 013-1.

  Een aantal jeugdspelers presteerden het om wel 40 rondjes te lopen alles onder toeziend oog van een grote schare ouders,  grootouders, broertjes en zusjes. Organisator en hoofd onderbouw Gwendolyn de Koning ging de uitdaging aan om samen met diverse jeugdtrainers een groot rondje te lopen waarmee zij een premie van maar liefst € 150,== kon incasseren.

  Na het openen van alle enveloppen en het tellen van de ingebrachte sponsorgelden bleek om plm. 18.00 uur dat de opbrengst van de Sponsorloop 2019 uitkwam op een bedrag van liefst € 3.204,95.  Bijna niet te geloven en een resultaat waar je alleen maar van durfde te dromen. Fantastisch!!  Op zaterdagmorgen kwamen nog twee bijdragen binnen van elk € 25,00 waardoor een eindresultaat is bereikt van € 3.254,95

  Een ieder die zijn/haar steentje, steen of rotsblok heeft bijgedragen aan dit geweldige resultaat heel, heel hartelijk bedankt. Ook een woord van dank aan de medewerkers van de kantine die op deze vrijdagmiddag de dorstige en hongerige klanten op hun wenken hebben bediend.

  Het superblije Team Sponsorloop

   

rfwbs-slide