• Spanning Ten Top

  Wat een wedstrijd werd er weer gespeeld.
  Een aantal toppers moesten deze wedstrijd laten schieten wegens andere verplichtingen; Ian, Robin en Wouter en Shalom die per direct was gestopt.
  Gelukkig kwamen 2 toppers van Jo 4 het team te hulp: Ruben en Kaj

  De messen waren geslepen en Sporting gaf vol gas.
  Castricum had het moeilijk en door goed door jagen stond het binnen de kortste keren 0-2 door doelpunten van Kaj.
  Dylan poetste zijn doel mooi schoon en de solide verdediging met Mo en Cilencio stond als een huis. Ruben en Samuel hadden de vrijheid op het middenveld en als team speelden ze de 1ste helft proffesioneel uit. Limo.
  Dat deed Castricum blijkbaar goed of er zat bij ons wat in want de 2de helft tapte Castricum uit een ander vaatje. Door snelle indribbels werd Sporting verrast en kreeg de tegenstander de nodige kansen waarbij de ballen er ook nu weer netjes tegen gehouden werden. Finn had zich opgeladen voor de 2de helft en rende van links naar rechts.
  Door een scrimmage op de achterlijn viel de bal plots voor een voet van de tegenstander welke de bal op de doellijn voor het intikken had. 1-2.
  Spanning ten top en Sporting kwam weer meer in het spel. De teams waren zeker aan elkaar gewaagd.
  Uit een corner genomen door Finn ging de bal hard voorlangs waar Samuel hem net kon binnen houden. Hij tweifelde niet en haalde hard uit, via de hak van een Castricummer vloog de bal onhoudbaar voor de keeper in de verre hoek.
  1-3 een terrechte eindstand.
  Jongens jullie hebben er hard voor gewerkt, volgende keer iets scherper dat geeft wat meer rust voor de coaches;-) en wordt de wedstrijd eerder beslist.
  Invallers bedankt