• spannende wedstrijd met winters weer en neerslag

  We moeten vandaag pas om 11 uur spelen dus iedereen heeft lekker kunnen uitslapen en we verzamelen ons in de kantine bij Limmen.
  Er zijn vandaag geen wissels dus onze kanjers spelen met z'n 7-en.
  Het team begint gretig aan de warming up en kunnen niet wachten tot de wedstrijd begint.
  Vandaag is Stan onze keeper, Jeff, Finn en Emma staan in de verdediging en Jelle, Sjaak en Wesley staan voorin.
  Het team start voortvarend. Ze hebben het meeste balbezit en spelen goed naar elkaar over. Alleen weten we onze kansen niet te benutten waardoor het spannend blijft.
  Jelle krijgt de bal en schiet richting doel. De bal is bijna onhoudbaar voor de keeper, maar die stompt de bal toch nog weg voor de voeten van Wesley die deze kans natuurlijk niet laat liggen en de 0-1 scoort.
  Het begint te hagelen en onweren en de rust breekt aan die wat langer duurt dan normaal door de onweer, bliksem, hagel, regen en natte sneeuw, maar uiteindelijk kunnen we weer verder.
  Het veld ligt er nu onder winterse omstandigheden bij en dat is in het begin toch wat lastig voor ons en de tegenstander scoort de 1-1. Het team laat het er niet bij zitten en werkt keihard voor iedere bal. Zo gaat de 2e helft verder. De bal wordt door Limmen uitgetrapt en Emma gooit de bal in naar Jelle die de bal mooi terug geeft op Emma. Ze passeert haar tegenstander en geeft een voorzet die Sjaak mooi inschiet.
  Jeff en Finn doen verdedigend goed hun werk en spelen mooi naar elkaar over. De bal komt bij Wesley die een mooie actie maakt en de 1-3 op het scorebord zet. Stan verricht ook nog een aantal mooie reddingen zodat dit de eindstand blijft.
  We zijn trots op jullie.. wat hebben jullie hard gewerkt voor elke bal. Goed naar elkaar overgespeeld, posities overgenomen van elkaar.
  Zaterdag thuis tegen Meervogels...