• Spannende finales Penaltybokaal en prachtig resultaat Sponsorloop 2021

  Spannende finales Penaltybokaal en prachtig resultaat Sponsorloop 2021

   

  Vrijdagmiddag 28 mei jl. kende als programma:

  17.30 uur start finales penaltybokaal onderbouw en

  18.00 uur start Sponsorloop.

   

  Finales penaltybokaal.

  Liefst 36 spelers, verdeeld over 7 categorieën, hadden zich voor deze finales geplaatst. Het hoofdveld was ingericht met vele verplaatsbare doelen (voor een deel overigens ook betaald uit de opbrengst van eerdere sponsorlopen) zodat alle finales tegelijk konden starten. Heel leuk ook om te zien dat vele teamgenoten van de finalisten aanwezig waren en de deelnemers luid aanmoedigden. Helaas mochten er geen ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s, kennissen en andere belangstellenden het complex op vanwege COVID-19. 

  De spanning was van de gezichten van de deelnemers af te lezen en ieder voor zich kende een eigen protocol om met de teleurstelling van een gemiste strafschop om te gaan. Hoort er allemaal bij en het omgaan met teleurstellingen is een belangrijk onderdeel van het leerproces tot vorming van een sportieve voetballer.

  Uiteindelijk kwamen de volgende speler(tje)s als winnaars uit de strijd:

  Ben van Geldorp bij de mini’s

  Sam Olie bij de 08

  Joey Baas bij de 09

  Huub Wolthuis bij de 010

  Finn Berkelaar bij de 011

  Lars ter Harmsel bij de 012 en

  Stan van ’t Veer bij de 013.

  Daarna volgde nog een strijd om de titel algeheel Penaltykampioen onderbouw 2021 en die werd gewonnen door Lars ter Harmsel. Voor alle winnaars als herinnering een mooie beker. De prijzen werden beschikbaar gesteld door de onderhoudsploeg waarvoor onze dank.

  Op de bijgevoegde foto’s staan de blije en trotse winnaars afgebeeld.

   

  Sponsorloop 2021

  Na een kleine centrale Warming Up ging de sponsorloop over het uitgezette parcours van start. Zoals gezegd dit jaar geen ouders, broertjes, zusjes etc. op het veld vanwege Corona.

  Het sponsorgeld kwam dit jaar anders binnen dan we gewend waren. Tot nu toe werd het sponsorgeld altijd in een enveloppe vergezeld van een formulier aangereikt waardoor na het tellen dezelfde avond het resultaat bekend kon worden gemaakt. Dit jaar kwamen daar twee extra mogelijkheden bij. De bijdrage kon rechtstreeks worden overgeboekt naar de bankrekening van Sporting en er was een keuze om dit te doen via de betaalmethode Tikkie. Van deze nieuwe en veilige mogelijkheden is vaak gebruik gemaakt.

  Inmiddels zijn alle administratieve handelingen voltooid met als prachtig eindresultaat het geweldige bedrag op van € 2.850,55. Fantastisch gedaan. Alle sponsoren en deelnemers heel hartelijk dank.  De gelden worden aangewend voor de aanschaf van trainingsmaterialen voor de jeugd. 

  Tijdens trainingsmiddagen moeten de velden soms in vieren worden opgesplitst om elke groep kwalitatief goede trainingen te kunnen geven. Gevolg hiervan is dat de behoefte aan doeltjes, hesjes, ballen en andere materialen aanzienlijk toeneemt. 

  Nog voor de start in september a.s. van de nieuwe en hopelijk weer voor publiek toegankelijke competities volgt een verantwoording van de besteding van de gelden uit de sponsorloop zodat bekend wordt waar de gelden zoal aan uit zijn gegeven.

  Na afloop van de sponsorloop volgde een prijsuitreiking aan Tommie den Brave uit de mini’s (zie bijgevoegde foto) die een zware enveloppe aanreikte met daarin drie volledig ingevulde formulieren plus folder van EasyCarCleaning uit Wormerveer en een geldbedrag van maar liefst € 345, ==

  De sfeer op ons zonovergoten sportcomplex was geweldig. Voor iedereen gratis broodjes Hamburger of Frikandel allemaal bereidt door de zus en een vriendin van Gwendolyn. Tevens voor iedereen een ijsje en drinken.

  Allen die aan deze geslaagde activiteiten hebben bijgedragen verdienen een groot compliment. 

  De motor van deze en alle zes voorgaande Sponsorlopen is Gwendolyn, technisch jeugdcoördinator onderbouw tot en met 015 jaar. In de weken voorafgaande aan de Sponsorloop wist ze al zo’n € 659 bijeen te garen bij leiders en trainers van de onderbouw en selectie van 017. Daarnaast wist ze ruim 20 prijzen binnen te halen bij verschillende personen en bedrijven die de club een warm hart toedragen. Niet onvermeld mag blijven de actie rond statiegeldflessen. De jeugd- leden leverden 600 lege statiegeldflessen in, goed voor € 150 welk bedrag door Gwendolyn en haar familie werd verdubbeld waarmee deze actie eventjes € 300 opleverde.

  Al met al kijken we zeer voldaan terug op een bijzonder geslaagde middag waarin opnieuw werd aangetoond dat Sporting Krommenie springlevend en een echte warme vereniging is. • Tommie den Brave

rfwbs-slide