• Regio Cup

  Beste Sporting Krommeniers, 

  De afgelopen dagen zijn we in overleg geweest over de deelname aan de Regio Cup voor de teams  tot en met 17 jaar. We hebben het allemaal nog eens op een rijtje gezet en zijn tot de conclusie  gekomen om niet deel te nemen aan de Regio Cup. 

  Aan deze beslissing liggen een aantal zaken ten grondslag. 

  Allereerst zitten we met de velden. Onze kunstgrasvelden worden vanaf 14 juni as vernieuwd en  onze grasvelden gaan er per 8 juni as uit. Daardoor kunnen we 2 van de 4 weekenden geen  thuiswedstrijden organiseren.  

  Ten tweede heeft de KNVB eerder aangegeven dat de Regio Cup uiterlijk in het weekend van 29 mei  jl zou starten. Aangezien dit niet is gelukt hebben wij de organisatie voor dit seizoen afgebouwd en  zijn we volop bezig met de voorbereidingen voor komend seizoen. Het vraagt te veel van onze  vrijwilligers en trainers om op zo’n korte termijn alles weer op te starten om de komende vier  weekenden een volledig programma te kunnen draaien. 

  En als laatste hebben wij van verschillende kanten vernomen dat teams niet meer compleet zijn  vanwege schoolactiviteiten, weekendjes weg en opzeggingen.  

  Als afsluiting willen wij nog even stilstaan bij de enorme hoeveelheid werk die het afgelopen seizoen  is verzet om onze spelers aan het voetballen te houden. Heel veel dank hiervoor, het was echt  geweldig! 

  Voor nu alvast een fijne vakantie en wij kijken uit naar het nieuwe seizoen! 

  Namens de Jeugd en Technische commissie 

  Arnoud de Jong en Robert de Joode

   

rfwbs-slide