• Pupil van de week de enige die weet te scoren.

  Het weer was mooi, het zonnetje scheen en de sfeer was goed. Er was redelijk wat publiek.
  Voor aanvang van de wedstrijd was er muziek en de spelers werden door onze nieuwe roeptoeter omgeroepen. Kortom een prachtige dag voor een mooie pot voetbal.

  Ook de pupil van de week was weer in ere hersteld. Deze week was dat Isis Don

  In de eerste helft had Sporting Krommenie het betere spel maar kwam niet verder dan het 16 meter gebied van Westzaan. Het aantal schoten op doel was te weinig en te zwak. Westzaan stond met een groot blok te verdedigen. Het spel was te traag en de balaanname was niet goed. Teveel ballen sprongen van de voet of kwamen niet aan. Door het sterke blok van Westzaan werd steeds de zijkanten opgezocht. Op links lagen de mogelijkheden maar door het trage spel van Sporting Krommenie kon hier niet van worden geprofiteerd. Er waren wel wat kansen maar deze werden niet benut.

  De 0-0 bij rust gaf de supporters geen goed gevoel. We moesten weer denken aan de uitwedstrijd tegen Duinrand. Maar deze werd gelukkig uiteindelijk gewonnen met 0-1. Dit gaf de supporters van Sporting Krommenie toch enige hoop op een goede afloop.

  De tweede helft begon waar we in de eerste helft waren gebleven.

  Vrij snel wist Westzaan van het mindere spel van Sporting Krommenie te profiteren en konden zij het spel overnemen. Het onvermijdelijke in de voetbalwereld is als je zelf niet weet te scoren dat de tegenstander, Westzaan, wel gaat scoren. En helaas In de 58e minuut een afvallende bal welke bij Westzaan terecht komt die daar dankbaar gebruik van maak 0 – 1.

  De trainer probeerde het spel van Sporting Krommenie nog te keren door te wisselen. Maar helaas gaf dit niet het gewenste resultaat. Het kabbelde een beetje voort. En de verkochte lootjes werden al gecontroleerd op winst 30 minuten voor tijd.

  In de slotfase ( 3 minuten voor tijd) probeerde Sporting Krommenie nog de gelijkmaker te maken door achter één op één te spelen om zodoende nog een punt uit de wedstijd te slepen. Helaas mocht dit niet baten. Sporting Krommenie stond weer met lege handen. Geen traktaties van de zijde van de grazende Supporter dit keer. En de ook in ere herstelde Man of the Match gaat dit keer naar een dame. Gefeliciteerd Isis met de bal en het vaantje.

  Toch wil de Grazende Supporter iedereen oproepen om Sporting Krommenie te blijven steunen en massaal te komen kijken naar de wedstrijden. Over twee weken (18 november) staat Zaandijk (uit) op het programma.

  De Grazende Supporter.

rfwbs-slide