• Punt te pakken!

    Om 12.15 moesten de jongens aantreden tegen de Haarlemse club EDO. Onder de bezielende leiding van Thomas en Marco en met onze inmiddels vaste vlagger Oscar begonnen de jongens vol goede moed aan deze wedstrijd. Het spel begon vandaag goed; mooie passes naar elkaar en lekker aanvallend kwamen de jongens regelmatig in de buurt van het doel van de van tegenpartij. Helaas lukte het nog niet om te scoren. Ook de aanmoedigingen van het tot dan toe nog rustige publiek kon de bal nog niet in het juiste doel laten belanden. Maar na een aantal corners was daar dan toch het moment; de corner werd genomen door Timo, waarna er een kleine hussel ontstond voor het doel en Kick (Met LINKS) de bal erin wist te tikken. Yes 0-1!!
    Er werd gewisseld en Sep en Hugo kwamen erin voor Koen en Timo. Het werden nog wat spannende minuten, maar zowel het middenveld, met Jayden, Sep en Mika, als de verdediging, met Tijn, Tiamo, Ruben en Thomas, werkten hard en wisten de 0 te houden waardoor de jongens met een goed gevoel de rust in gingen.
    Na de rust werd de sfeer wat grimmiger.. op het veld werd aan beide kanten flink getrokken en geduwd, maar ook op de tribune werd het rumoerig. Helaas resulteerde het geduw en getrek na 10 minuten in een penalty voor de tegenpartij. Nikolai, die de wadlopende Leon verving, deed geweldig z’n best, maar zo’n penalty is natuurlijk bijna onhoudbaar; 1-1.
    Inmiddels waren Koen en Timo er weer ingekomen voor Thomas en Mika. Het werd nog heel spannend! Edo kreeg een aantal kansen die prima tegengehouden werden door Nikolai en de verdediging, nu weer aangevuld met Koen, bleef er bovenop zitten. Ruben wist zelfs tot twee keer toe de bal nog net bij het doel weg te trappen. Lekker werk, maar zenuwslopend voor het publiek!
    Hoewel er nog wel een paar kleine kansen waren voor de aanval, met Hugo, Kaj en Kick, werd er niet meer gescoord. Eindstand: 1-1! Goed doorgezet en hard gewerkt allemaal! Zeer terecht een punt gepakt.