• Nieuwe Website

  Daar is dan de nieuwe website! Sporting Krommenie wordt hiermee digitaal ook op de kaart gezet!

   

  De site heeft niet alleen een nieuw jasje, maar op de achtergrond is deze gekoppeld met de leden- en sponsorenadministratie. Dit is uit te breiden met een trainings- en vrijwilligersmodule. Dit maakt de informatievoorziening binnen de club uniformer en overzichtelijker. De site is prima via de mobiele telefoon te volgen en we werken aan de verbinding met diverse social mediakanalen!  Met de nieuwe site komt het clubblad te vervallen.

   

  Jij kan ons helpen de site nog beter te maken!! Lever ons nieuws, foto\'s en ander leuke feitjes aan en wij zorgen ervoor dat de club geïnformeerd is!

   

  Er hoeven geen uitgewerkte collages of nieuwsbrieven te worden aangeleverd. Lever je tekst gewoon aan in word. Tabellen mogen worden aangeleverd in excel en foto\'s kun je er los bij sturen. Voor nu hebben we op de homepage nog enkele zeer informatieve  documenten in pdf geplaatst. Volgend seizoen zullen we deze informatie over voorbereiding en de trainingstijden via de teampagina\'s gaan verspreiden.

   

  Wij zijn ons bewust dat de site nu al beter kan. We werken hard aan de \'mijn Sporting\' omgeving, de teamindelingen en de pagina\'s over de verschillende commissies. Dat komt er dus nog aan.

   

  Samen maken we Sporting beter!

   

  Wil je ook een bijdrage leveren? Kijk dan vooral eens welke functies we hebben binnen de vereniging! Wil je nergens aan vast zitten? Bedenk dan dat jij je ook met twee of drie personen voor één functie kan aanmelden. Dan kun je rouleren! 

   

  Vele handen maken licht werk!

   

  Met vriendelijke groet,

   

  Patrick Supusepa 

  Marco Kuster

  webbeheer@sportingkrommenie.nl