• MO17-1 komt op stoom

    Afgelopen woensdagavond stond de inhaalwedstrijd tegen ADO MO17-2 op het programma. Nadat in de hoofdklasse nog dik werd verloren van ADO MO17-1 moesten de meiden nu tegen MO17-2 van deze club. Dit team is hekkensluiter.
    Misschien dat het teamuitje van vorige week zijn vruchten afwierp maar het was duidelijk dat de meiden weer gretig waren. Ze dartelden vanaf het fluitsignaal over het veld. Er werd weer pittig gespeeld en gecombineerd en ze gingen op zoek naar het doel. Helaas werd er toch in de verdediging een verkeerde keuze gemaakt, waardoor er een onnodige corner werd weggegeven. Na de kluts die hieruit ontstond greep invalkeepster Floor mis en lag de bal in het doel. Gelukkig stelde Noa in dezelfde helft orde op zaken en met een mooie lob vanaf links verschalkte zij de keepster en ging het team met 1-1 rusten.
    Het tweede deel van deze wedstrijd kon deze voetbalmoeder helaas niet bijwonen. Dus hierbij alleen een overzicht van de doelpunten: Isa scoorde vanuit de vrije trap 2-1, de 3-1 kwam na een sprint van Lisanne vanaf de helft van het veld waarna ze alleen voor de keepster kwam en door de benen van de keepster 3-1 maakte. Daarna werd Gina neergehaald en dus mocht Isa weer een vrije trap nemen die Lisanne langs de keepster intikte. 4-1. Het laatste doelpunt ging rommelig maar via de keepster die de bal niet had, was Lisanne alert genoeg om voor een leeg doel te komen en de 5-1 te scoren en haar hattrick te voltooien. Heerlijke overwinning van de meiden: ze zijn weer terug waar ze horen: de gretigheid is terug en er werd weer lekker gescoord.

    Een voetbalmoeder