• MO15-1 rekent ijskoud af met RKEDO Mo15-1

  Ondanks de snijdend koude wind werd er ditmaal weer thuis afgetrapt. De meiden speelden op het meest winderige veld en mochten daardoor hun zwarte hoodies aanhouden. Dit voorstel werd met luid gejuich begroet.
  Binnen een minuut viel de eerste blessure: Fleur M. bukte om een bal te koppen, maar de tegenstandster wilde schieten en daardoor moest Fleur verder met de afdruk van 2 noppen vlak onder haar oog. De kou was wel aan het spel te zien, hier en daar lag het tempo wat lager en waren de spieren wat te stijf voor technische hoogstandjes.
  Desondanks werd er weer lekker gevoetbald. De tegenstander gaf dan ook de ruimte om te spelen en er werd lekker rondgetikt en ondanks de tegenwind rolde de bal toch steeds richting het goede doel. Na een kwartiertje wist Lisanne een voorzet aan Noé te geven die de bal er tegen de wind in heel mooi inschoot. 1-0 voor. Ondanks diverse corners over en weer slaagde RKEDO er niet in om echt gevaar op te leveren. De verdediging van MO15-1 staat dan ook als een huis. Ruststand 1-0
  Na de rust leek RKEDO er iets meer boven op te zitten, maar uiteindelijk was toch echt duidelijk dat Sporting heerste op het veld: de meest duels werden gewonnen en continu werd de bal weer terugveroverd. De meiden weten elkaar steeds beter te vinden. Na een mooie aanval werd het doel weer bereikt: vlak voor het doel wist Fleur M. een mooie combinatie te maken met Kenza die de bal van korte afstand prima inschoot. 2-0. Uiteindelijk werd Kenza nog een keer vanaf het middenveld weggestuurd en ondanks de verdedigsters in haar rug, flikte ze het gewoon weer om de keeper geheel kansloos te laten: 3-0.
  Omdat alle andere wedstrijden in de poule werden afgelast, staan onze meiden met dit resultaat weer bovenaan. Met deze kwaliteit moet het weer lukken om bovenin mee te draaien. Zet hem op!
  Een voetbalmoeder.