• Minutenspel Sporting Krommenie

  De selectie van Sp krommenie is in aanloop naar het nieuwe seizoen druk bezig met het organiseren van nieuwe activiteiten. Dit seizoen gaan we een nieuwe actie organiseren : “het Sp krommenie minutenspel”

  Hoe werkt het?
  De actie is heel simpel. Voor het gehele seizoen zijn er 90  minuten te koop. Je koopt één of meerdere minuten die het gehele seizoen aan jou gekoppeld zijn tijdens alle thuis wedstrijden met een maximum van 5 minuten. Er moet tussen de minuten minimaal 1 minuut zitten.


  Elke thuis wedstrijd valt €80 euro te winnen.
  De pot wordt uitgekeerd aan de persoon die de juiste minuut heeft bij het gescoorde doelpunt van Sporting krommenie. Wordt er meerdere keren gescoord, wordt de pot automatisch verdeeld over de doelpunten met een maximum van 3 goals. De verdeling is als volgt:

  • 1 goal is €80,-  voor de persoon met de juiste minuut
  • 2 goals is €50,- voor de persoon met de juiste minuut voor de openingsgoal en €30,- voor de tweede goal
  • 3 goals is €45 voor de persoon met de juiste minuut voor de openingsgoal, €25,- voor de tweede goal en €15,- voor de derde goal

  De minuut waarin wordt gescoord wordt altijd bepaald door de desbetreffende scheidsrechter die deze wedstrijd leidt.

  Kosten:
  Minuut 1t/m44 & 46 t/m89 zijn 25 euro voor één minuut. De minuten 45 & 90 zijn 40 euro per minuut deze zijn allebei inclusief blessuretijd en daarom duurder.

  De overgebleven minuten kunnen voor aanvang van elke thuiswedstrijd worden gekocht voor 3 euro. Voor de wedstrijd zal een selectie speler langskomen met het aanmeldformulier. Bij het aanmelden dient er direct betaald te worden.

  Aanmelden:
  De minuten kan je kopen door een email te sturen naar jopmirck6@hotmail.com. Na aanmelding ontvang je spoedig een bevestiging van deelname aan de actie. Hierin zullen ook de betalingsvoorwaarden vermeld staan.

  Je kunt je ook mondeling aanmelden bij Martijn Mooi, Tanno de Graaf of Thijs Noom

  Opbrengsten:

  Van de opbrengsten worden leuke activiteiten binnen sporting gesponsord of spullen voor de jeugd aangeschaft. Vorig jaar hebben we deel aan FIFA toernooi en nieuwjaarsreceptie gesponsord. Tevens zijn er nieuwe doelen, voetvolley netten, en sinterklaas/zwarte pieten pakken  voor de jeugd gekocht.

rfwbs-slide