• Mini Champions League

  De Mini Champions League: voetbalfeest voor toekomstige sterren!

  Afgelopen zondag was Sporting Krommenie weer aan de beurt om de derde editie van de MCL van het seizoen te organiseren.

  De hele nacht had het geregend maar tegen de ochtend trok de lucht open en was het droog. Er kwam zowaar zelfs een zonnetje bij kijken! De wind bleef wel behoorlijk staan, de kanjers maar goed warm aankleden en de wei in!

  Om 9.45 uur betraden de 83 kinderen van SVA, VVA, Saenden en Sporting Krommenie het veld begeleid door de clubliederen van de grote Champions League clubs. Eerst was daar natuurlijk de statiefoto van alle spelertjes in het grote doel.

   

  Daarna was het natuurlijk tijd voor het echte werk waar ook alle supporters voor waren gekomen. In de tenue’s van o.m. Barcelona, Aston Villa, Porto, Benfica, Inter Milan, Bayern München en Ajax werd er weer fanatiek gestreden om de overwinningen. En dat ging allemaal onder de uitstekende leiding van onze jeugdscheidsrechters en een aantal ouders. Hulde ook voor deze mannen!

  Ook mochten de kinderen penalty schieten op een “grote” keeper. Leon van Putten moest goed zijn best doen om de kogels van de mini’s te stoppen. Regelmatig mocht ‘ie de bal uit het net vissen.

  Na afloop was het natuurlijk tijd om in de kantine lekker door te warmen onder het genot van een warme oliebol die alle kinderen kregen van onze sponsor

  CHRISTEL HAIRSTYLING EN VISAGIE UIT KROMMENIEDIJK.

   

  André van Meerendonk

   

rfwbs-slide