• Mini Champions League

                                                      

  Mini Champions League: een happening voor de Ronaldo’s en Messi’s in wording!

  Afgelopen zondag was Sporting Krommenie weer aan de beurt om de Mini Champions League te organiseren. Was het vorige week nog onmogelijk om het te laten doorgaan vanwege de sneeuw en de kou, zondag was het schitterend zonnig weer!  

  In samenwerking met VVA, SVA en Saenden waren de 54 kinderen van tussen de 4 en 6 jaar weer prachtig aangekleed in de tenue’s van de grote Champions League ploegen zoals o.m. AS Roma, Atletico Madrid, Dortmund, Barcelona,  Real Madrid en Bayern München.

  Alle teams en kinderen werden via de speaker aangekondigd en met de clubliederen betraden de sterren het veld.

  Onder de uitstekende leiding van 6 scheidsrechters was het weer een schitterend gezicht hoe de kinderen de strijd met elkaar aangingen. Je staat er versteld van hoe fanatiek ze op die leeftijd al kunnen zijn en hoeveel plezier de kinderen eraan beleven.

   

            

   

  Naast de wedstrijden mochten alle kinderen ook penalty schieten op een groot doel met daarin een echte grote keeper. Vanaf 7 meter werden, onder leiding van Daan van Meerendonk, de ballen op Kenan Klazema afgevuurd en moest hij goed zijn best doen om de ballen te stoppen. Ook Kenan moest ook regelmatig in zijn doel vissen naar de bal want hij kreeg ze af en toe om zijn oren!

   

  Na afloop lag er voor alle spelers in de kantine een heerlijke hotdog klaar want 3 wedstrijden voetballen en penalty schieten, daar krijg je honger van!

   

  André van Meerendonk

  Coördinator Mini-pupillen

  Sporting Krommenie

rfwbs-slide