• MET SPORTING KROMMENIE NAAR AZ - RKC!!!

  Uitnodiging Sporting Krommenie | AZ - RKC Waalwijk 31-01-2020 20:00 u

   

  Op 31-01-2020 20:00u speelt AZ de wedstrijd AZ - RKC Waalwijk. AZ nodigt alle leden van Sporting Krommenie graag uit om deze wedstrijd te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10,- per kaart. Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is. Voor de jeugdigen kan voor slechts €2,50 een kidsbox met een pakje drinken en een zakje snoep meebesteld worden.

   

  Met deze leuke clubactie kunnen jullie ook nog geld verdienen voor Sporting Krommenie. Voor iedere verkochte kaart ontvangt de vereniging namelijk een cashback van €1,-.

   

  Je kunt per club, per team of individueel per lid bestellen. Let op: je zit samen met de vereniging in één vak maar binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling.

   

  Bestellen

  Er is een beperkt aantal actiekaarten beschikbaar en er geldt op=op. Bestel dus snel, dan ben je zeker van een kaart!

   

  Bestellen kan via de volgende actielink:

  https://tickets.az.nl/tickets/nl/deep-link/token/azrkcwaalwijksportingkrommenie

   

  Indien je kaarten besteld stuur dan een mailtje naar andrique@upcmail.nl dan zal ik je mailen wanneer ik de kaarten heb ontvangen.

   

  Ophalen kaarten

  Na afloop van de actie zal AZ de plekken in het stadion indelen en worden de kaarten geprint en in één zending verstuurd naar André van Meerendonk. De kaarten kunnen vervolgens door de bestellers bij de vereniging worden opgehaald.

   

  Noot André van Meerendonk:

  De aktie eindigt op woensdag 22-01-2020 waarna de kaarten naar mij zullen worden toegezonden. Ik zal daarna laten weten hoe en waar je de kaarten kunt ophalen. Dan heb ik dus wel een mail van je nodig!!!!!

rfwbs-slide