• Mentale nederlaag

  Vandaag stond de uitwedstrijd tegen IJmuiden op het programma. Beide teams hadden 4 punten uit de eerste 2 wedstrijden, wie zou vandaag de sterkste zijn?
  Sporting begon goed aan de wedstrijd. Duels werden gewonnen, er werd hard gewerkt en er werd goed overgespeeld. IJmuiden wist hier niet zo goed mee om te gaan. Al snel, na een verkeerde uittrap van de keeper, was Dylan er als de kippen bij en schoot de bal hard binnen 0-1. Sporting bleef doorgaan en ook nu ging de keeper niet helemaal lekker op een schot/ voorzet van Dylan en dat betekende de 0-2 !
  Wat een start. De eerste 10 minuten waren echt voor Sporting.
  Helaas konden we dit niet volhouden. Sporting deed een stapje minder (dat moet je nooit doen) en IJmuiden een schepje er bovenop. Vrij snel stond het alweer 2-2.
  Nu bleek wel dat IJmuiden een maatje te groot was voor onze mannen.
  Met 4-2 achterstand gingen we de rust in.
  In de rust werd iedereen weer even op scherp gezet en vol vertrouwen gingen we de 2e helft starten. We gaven echt wel goed tegenstand maar een paar rommelige goals en de kopjes gingen hangen.
  Het laatste kwartier lieten te veel spelers het afweten en IJmuiden kon uitlopen naar 8-2.
  Mannen ondanks dat deze tegenstander lastig te bespelen was, hebben we ook zeker goede dingen gezien. Maar blijf wel tot het einde goede inzet tonen en ga niet op elkaar zeuren want daar win je zeker geen wedstrijden mee. Denk hier maar eens goed over na.
  Tot volgende week!

  Leider Yannis
rfwbs-slide