• Meiden van MO15-1 staan weer aan kop

    Was het vorige keer regenachtig, dit keer was het koud, winderig en regenachtig. De opkomst van het publiek was dan ook zeer matig. Maar ja: je bent voetbalmoeder of niet, dus je staat langs de lijn, ditmaal zonder kladblok want schrijven was met deze regen en wind geen optie en de paraplu van de coach moest met 2 handen vastgehouden worden, want de eigen paraplu had al het loodje gelegd.
    De omstandigheden waren niet ideaal op veld 4, gelukkig bleek SDS geen zware tegenstander. Het nadeel hiervan was dat onze meiden het niveau ook een beetje lieten zakken. Ondanks dat de eerste minuten alweer voor de tegenstander waren, tikte Kenza bij de eerste kans van Sporting de bal al achter de keepster: 1-0. Dat was het startschot voor een aardige eerste helft waarin Sporting duidelijk de betere was. Na 10 minuten scoorde Fleur M. met een mooie lob de 2-0. Helaas was SDZ sterk genoeg om een verdedigingsfout af te straffen met een mooie lob over keepster Fleur heen. Sporting voerde daarna de druk weer op en Noé schoot de 3-1 binnen.
    De tweede helft speelde zich voornamelijk af op de helft van SDZ, maar ondanks dat gebeurde er niet veel. Ondanks dat Sporting toch vaak rond het strafschopgebied van SDZ speelde, werden er weinig kansen gecreëerd. Maar toch maakte Noa S. de 4-1 en in de laatste minuten pakte Kenza nog een lekker doelpuntje mee: 5-1 een mooie eindstand en daarmee pakken de meiden gelijk weer de koppositie in het klassement.

    Een voetbalmoeder