• Maatje te groot

  Vandaag stond de uitwedstrijd tegen 1 van de koplopers op het programma. En ook nog eens een tegenstander die makkelijk scoort.
  Sporting was dus gewaarschuwd!
  De eerste minuten was de wedstrijd in evenwicht. Geen grote kansen wel veel duels over het hele veld. Sporting stond echt zijn mannetje.! Ook nadat ODIN op 1-0 voorsprong kwam, bleven we spelen met goede inzet. Helaas kwam er daarna een periode dat niet iedereen zijn taken meer uitvoerde en ODIN de een na de ander tegen de touwen knalde. Met ruime achterstand gingen we rust in.
  Nadat iedereen weer was opgelapt, ging Sporting er de tweede helft weer vol tegenaan. We boden weer goed tegenstand en kwamen ook tot een paar mooie aanvallen. Nick scoorde nog een prachtige goal uit een vrije trap en ODIN kon nog maar een paar doelpunten maken.
  De uitslag maakt in deze wedstrijd helemaal niet uit tegen zo’n goede tegenstander. Maar wel dat de inzet zeer goed was, dat we in de 2 e helft tot meerdere mooie aanvallen kwamen en er in fases ook gewoon goed werd overgespeeld. We groeien en dat is mooi om te zien. Blijf zo doorgaan!

  De leiders/coaches
rfwbs-slide