• Maak er een mooi seizoen van!

  Maak er een mooi seizoen van!

  Binnen negentig seconden is het al 1-0, tussenstand 5-0, eindresultaat in Zaandam: 11-2. Na het laatste fluitsignaal sjokt JO10-2 ongelukkig over het veld. De schoudertjes hangen laag. De verslagen gezichten worden strenger. De één is moe, boos, sprakeloos, verdrietig. Een ander heeft pijn en dorst op deze schaarse, warme zonnige herfstmiddag. We staan in een kring. 'Eerlijk is eerlijk. Hercules JO10-1 is in de eerste competitiewedstrijd gewoon sterker. Het zit even niet mee. Wij moeten ons niet blindstaren op cijfers. Mees scoort via een prachtig afstandschot. De sprint en lage voorzet van Levi eindigt ook in het doel van de tegenstander. Wij hebben niet opgegeven. Wij maken stapjes.' Zo wordt een onplezierige nederlaag hoopvol afgesloten.

  In de bekerwedstrijd tegen KGB, twee weken geleden, is de onnodige en onterechte ruststand: acht nul. Niemand gelooft er meer in. Maar wij maken een super gemotiveerde herstart. Sporting Krommenie JO10-2 speelt een hele goede tweede helft in Bovenkarspel. Iedereen is scherp, we rennen, we spelen meer over, vechten om de bal. Die strijd wordt beloond met een doelpunt. Best raar, uiteindelijk met 9-1 verliezen en met een 'positief gevoel' het veld verlaten. Levi, Floris, Stijn & Stijn, Antonio, Max, Mees, Marit en Sander ontdekken in vijfentwintig minuten het geloof in de eigen krachten, dat alles kan en mogelijk is met een teamprestatie.

  Het seizoen is net begonnen. Wij moeten naar elkaar toe groeien, geduld hebben. De voetbalkennis zit in de koppies. Nu nog een juiste verbinding vinden met de benen en de bal. Genoeg uitdagingen voor de trainers, leiders en spelers.

  Jongens en meisje, zet 'm op!
  Maak er een leuk, voetballend en sportief seizoen van.

  VV
rfwbs-slide