• Legendarische Winst

    7 oktober 2017, een dag dat de weersgoden ons absoluut niet goed gezind waren. Dit, tezamen met een wedstrijdtijdstip waarop de spelers midden in de nacht uit bed moesten rollen, voorspelde niet veel goeds.

    Na 10 seconden warming up was iedereen doordrenkt van de regen, maar in de ogen van de spelers zag je dat hen dit niets deed en van plan waren een legendarische wedstrijd neer te zetten.

    Al vanaf het eerste fluitsignaal van de scheidsrechters gingen de bikkels van JO10-3 er tegenaan. Sterk opkomend vanaf de linkerkant met Jelle, Jeff en Sjaak lagen de eerste twee doelpunten er snel in. De rechterkant kon niet achterblijven en Iker, Wesley en Thane verdubbelde de score in de eerste helft. Iker, Emma en Finn tezamen met keeper Stan wisten dapper het doel zo veel mogelijk leeg te houden, ook al werd de tegenstander geholpen door windkracht 9 meewind. Ruststand 4-1.

    De tweede helft vlogen de doelpunten de tegenstander helemaal om de oren. Onze kanjers hadden het overspelen tot een kunst verworpen en iedereen kreeg de kans om zijn doelpuntje mee te pakken. Dapper bleef keeper Thane verkleumd, letterlijk aan de grond bevroren, zijn doel verdedigen, en had ook de scheidsrechter moeite de score bij te schrijven in dit tempo.

    Met een eindstand van 18-3 en ook de strafschoppenreeks welke vol enthousiasme in het hondenweer afgerond werd, werd het toch de legendarische wedstrijd die de mannen en dame tot doel hadden.