• Kansloos.....

  Op een zonovergoten zaterdag trad de MO17-1 aan in het roze sokken tenue tegen ADO. De roze sokken waren leuk, het zwarte shirt was waarschijnlijk geen handige keuze. Gelukkig waren er vanwege het warme weer drinkpauzes afgesproken.
  Vorige week zou de MO17-1 het opnemen tegen ’t Gooi, maar dit team zou zich hebben teruggetrokken, inmiddels is gebleken dat zij toch nog in de poule zaten. Het team van Ado had inmiddels al een winst en remise op zijn naam staan.
  Zonder Isa en Lotte en dus met maar één wissel, moest het vandaag gaan gebeuren. Begon het tegen Kolping Boys nog lekker dat eerste kwartiertje, nu keken de meiden al binnen een minuut tegen een 0-1 achterstand aan. De meningen over dit doelpunt waren verdeeld: het zou buitenspel zijn. Nog geen minuut later werd het nieuwe doelpunt van Ado wel afgekeurd wegens buitenspel. Maar binnen 5 minuten keken onze meiden alsnog tegen een 0-2 score aan. Het werd al snel 0-3. De rest van de wedstrijd, we kunnen er kort over zijn: Sporting Krommenie was niet in staat om een enkele kans te creëren en Ado sprong er zeer slordig mee om. Diverse ballen op de paal, de lat of gewoon naast.
  De tweede helft waren er helemaal geen wissels meer: Julie was op het eind van de eerste helft uitgevallen. Door alle aanvallen van Ado kwam onze keepster Fleur goed in haar spel en heeft zij veel reddingen verricht. Hierdoor kon Ado tot ongenoegen van hun coach geen dubbele cijfers schrijven en bleef de schade beperkt tot een 0-8 verlies.
  We hopen allemaal dat de KNVB het verzoek honoreert om dit team weer gewoon in de eerste klasse te laten uitkomen. Daar kunnen ze gelijkwaardige wedstrijden spelen. De hoofdklasse is een maatje te groot.
  Een voetbalmoeder