• Juventus Masterclass

  Nieuwsbericht 

  Krommenie, maandag 18 oktober 2021

   

  Juventus Masterclass bij Sporting Krommenie


  KROMMENIE – Op maandag 18 oktober, in de herfstvakantie, vindt de Juventus Masterclass plaats bij Sporting Krommenie. Meld je aan en krijg de kans op een unieke en volledig verzorgde clinic van professionele trainers van de Italiaanse topclub.

  De Juventus Masterclass heeft als doel om jou een onvergetelijke ervaring te geven, maar bovendien ligt de focus op het ontwikkelen van jouw talent. De Italiaanse trainers bieden je een nieuwe, verfijnde manier van trainen waar je in jouw voetballoopbaan veel aan zult hebben. Naast twee keer een training van 60 minuten doe je deze dag ook mee een aantal voetbaltests waar tevens mooie prijzen mee te winnen zijn.

  Aan het einde van de dag krijg je een certificaat met de persoonlijke scores van de tests mee naar huis. Ook is er de mogelijkheid om op de foto te gaan met de trainers in je eigen Juventus voetbaltenue. Op deze manier voelt het toch een beetje alsof je in de voetbalschoenen van Matthijs de Ligt en Paulo Dybala staat.

  Afbeelding met persoon, staand, buiten, gras

Automatisch gegenereerde beschrijving

  Deelname aan de Juventus Masterclass kost €49,95 en is voor iedereen van 5 tot 15 jaar. Aanmelden is tussen 9:00-9:30 uur en rond 15:30 uur is het Italiaanse voetbalfeest afgelopen.

  Meer informatie en aanmelden: [LINK SPORTING KROMMENIE] 

   

  Afbeelding met gras, voetbal, boom, veld

Automatisch gegenereerde beschrijvingAfbeelding met gras, voetbal, bal, persoon

Automatisch gegenereerde beschrijving 

  Aanmeldingsformulier:

  Naam:

  Geboortedatum:

  Adres:

  Postcode:

  Woonplaats:

  Telefoonnummer:


  Emailadres:


  Welke club speel je (het is niet verplicht om lid te zijn van een voetbalvereniging):


  Welk team speel je:


  Juventus tenue kopen (50 euro) of huren (55 euro = 5 euro borg – 50 retour): 


  Maat Juventus Tenue:

   Als je deze mail hebt verstuurd mag je het inschrijfbedrag 49,95 overmaken naar NL76INGB0008047033 TAV Juventus Masterclass. Het tenue (shirt,broekje en sokken) dienen op de dag zelf Contant betaald (huren en kopen) te worden. 

  Mailen naar Thomastenbroek@hotmail.com , vóór 16 oktober 2021.

   

rfwbs-slide