• Juventusdag

  We organiseren een hele gave Master Class bij Sporting Krommenie. Wil jij ook meedoen? Lees dan snel verder!

  Juventus Master Class bij Sporting Krommenie 

  Hartstikke leuk dat je mee wilt doen aan de Juventus Masterclass bij Sporting Krommenie op dinsdag 13 oktober.  In dit bericht staat aangegeven wat je moet doen om je in te schrijven. 

  Stuur per mail de volgende gegevens naar het volgende emailadres: juventus@sportingkrommenie.nl

  Naam:
  Geboortedatum:
  Adres:
  Postcode:
  Woonplaats:
  Telefoonnummer:
  Emailadres:
  Welke club speel je (het is niet verplicht om lid te zijn van een voetbalvereniging):
  Welk team speel je:
  Juventus tenue kopen of huren:
  Maat Juventus Tenue:

  Om jouw deelname definitief te maken willen wij je vragen om het inschrijfbedrag van € 49.95 over te maken. Dit bedrag graag overmaken naar rekening nummer:
  NL76INGB0008047033   t.n.v.  Sporting Krommenie onder vermelding van Juventus en naam deelnemer.

  Zodra het bedrag op onze rekening staat sturen wij je de bevestiging.

  Informatie Juventus tenue
  Alle deelnemers aan de Juventus Masterclass dienen het prachtige Juventus tenue te dragen dat speciaal gemaakt is voor de Juventus Masterclass. Waarom? Omdat in het verleden veel kinderen tijdens de Masterclass met Juventus in Ajax, FC  Barcelona, PSG of andere kleding liepen en dit nou niet de uitstraling is die Juventus en SportsGen voor ogen heeft. Omdat we niemand willen verplichten het tenue te kopen bieden wij de huur mogelijkheid. Ik hoop dat je dit begrijpt. Het schitterende tenue (zie onderstaande afbeeldingen) bestaat uit een Juventus shirt, broekje en kousen van Adidas en kost ‘slechts’ € 49.99. als je het tenue wilt huren kost dat € 5 + € 50 borg. Dit tenue is speciaal en exclusief ontworpen voor de Juventus Masterclass dus nergens anders verkrijgbaar. Hoe cool is dat?!! We hebben de volgende maten: 128/140/152/1645/176 (S)/M/L/XL (let op, valt relatief klein).

  Het bedrag (huur dan wel koop) voor het tenue kan op de dag zelf worden betaald.

  Persoonsgegevens welke verstrekt worden, zullen door Sproting Krommenie alleen gebruikt worden ten behoeve van dit evenement. De gegevens zullen ook worden gebruikt door de uitvoerende organisatie SportsGen, specifiek voor dit evenement. Bij specifieke vragen rond privacy voor SportsGen, kunt u een mail sturen naar juventus@sportingkrommenie.nl. 

  Sportieve groet,
  Thomas ten Broek