• Sta jij elke zaterdag en zondag aan de lijn en kun je er niet genoeg van krijgen? Op dinsdag 5 oktober (wedstrijd van 28 september is verplaatst) kun je nu ook naar een leuke wedstrijd kijken. De tiende Univé Jongsenioren competitie wordt georganiseerd door de Stichting Jongsenioren Competitie. Het is inmiddels een begrip in meerdere regio’s van Noord-Holland. Het aantal deelnemende verenigingen is het komende seizoen wederom 32.

  Er zijn in poule A twee groepen van 8 verenigingen en in poule B twee groepen van 8 verenigingen. Sporting Krommenie doet mee met 1 team, dit team zal samengesteld worden met 15 spelers totaal. Deze komen uit het 1e, het 2e, de O23 en de O19. Kom deze (jonge)mannen dus aanmoedigen vanaf dinsdag 5 oktober 20:00 uur. Maar ook bij uitwedstrijden is publiek natuurlijk leuk. Kijk in de bijlage voor alle data en locaties.

  Onze O23 kunt u natuurlijk ook altijd iedere zaterdag komen aanmoedigen in de KNVB competitie.

  De Univé Jongsenioren wedstrijden/competitie is speciaal opgezet voor spelers Onder19 en jonge senioren t/m 22 jaar. Hieronder volgt een overzicht van de samenstelling van een jong senioren team:

  • het team bestaat per wedstrijd uit een selectie van maximaal 15 spelers;
  • het team bestaat uit spelers t/m 22 jaar (op 31 mei 2022 nog niet de leeftijd van 23 jaar hebben);
  • in het team moeten minimaal 5 spelers Onder19 aanwezig zijn;
  • er mogen maximaal 3 dispensatiespelers worden toegevoegd, waarvan 2 spelers maximaal 26 jaar oud zijn en 1 speler maximaal 29 jaar oud is;
  • indien een team geen spelers Onder19 kan opstellen, dan mogen er ook geen dispensatiespelers mee doen.

  We zien jullie graag langs de lijn maar blijf rekening houden met de huidige coronaregels

  programmaboekje

rfwbs-slide