• Jaarverslag Kantinecommissie

  In het vorige jaarverslag begon ik met de zin dat het een bewogen seizoen was geweest met verschillende veranderingen. Kan het nog meer “bewogen” worden? Ja hoor. We begonnen prima te draaien en alles liep grotendeels naar wens. Ook weer een heel gezellige nieuwjaarsborrel gehad en de voornemens voor 2020 waren weer heel goedbedoeld. En toen was het half maart en ging alles op slot door de corona. Wat doen we met de voorraad en hoe lang gaat het duren waren toen de vragen waar we mee zaten. Nou ja, het seizoen was klaar en er volgde geen leuke activiteiten meer zoals de toernooien die voor de kantine het seizoen goed maken wat omzet betreft.

  De voorraad bier uit de tank is keurig door Heineken opgehaald en teruggenomen er wordt weer geleverd (zonder betaling) als we weer gaan starten. De andere voorraad is naar de voedselbank gebracht en ook een deel naar Rosariumhorst. Het magazijn was nagenoeg leeg.

  Wat de financiële consequenties hiervan zijn zal de penningmeester wel toelichten.

  Was dus toch een heel bewogen seizoen zoals niemand had verwacht. Laten we hopen dat we spoedig de draad weer kunnen oppakken en weer terug kunnen naar het “normaal”.

  Het vervolg (aanvang seizoen 2020 -2021 ) ook meteen maar meengenomen in dit verslagje.

  Vol goede moed gestart met het nieuwe seizoen met nog wel beperkingen maar het begon weer. Nou ja, iedereen weet hoe het verder ging, alles weer op slot en kantine weer dicht. De voorraad is deels terug gegaan en verder weggeven aan de o.a. de eigen jeugd. Voor de kantinecommissie niets meer te doen dus dan maar het onderhoud van de velden en gebouwen opgepakt. Zo werden dode bomen verwijderd, blad geveegd, schoon gemaakt en kleedkamers geschilderd. Ook heel leuk werk!

  En nu maar afwachten of we misschien toch nog iets kunnen voor het einde van het seizoen.

  We wachten af.

  Namens de kantinecommissie

  Ben van der Maat

rfwbs-slide