• Helaas geen loon na werken

  Wijk aan Zee JO15-1 - Sporting Krommenie JO15-3 5-3

  Vandaag al weer de tweede competitiewedstrijd!
  Fantastisch voetbalweer op een prachtige voetbalmat mooi beschut tussen de bomen in Wijk aan Zee.
  Ook deze week weer drukte in de dugout; 6 wissels!
  Kijken of we het goede resultaat van vorige week kunnen herhalen. Aan de inzet van de mannen zal het in ieder geval niet liggen! Die gaan er elke week weer voor.
  De wedstrijd gaat van start en de teams lijken redelijk aan elkaar gewaagd. Beide ploegen proberen goed samen te spelen en de vrije man te zoeken. Voorzichtig wordt de aanval gekozen wat nog niet meteen resulteert in kansen of doelpunten.
  In de loop van de eerste helft lijkt Sporting zelfs een licht overwicht te krijgen, echter men verkijkt zich een beetje op Wijk aan Zee. De twee kansen die zij krijgen, maken ze heel scherp en effectief af waardoor onze mannen halverwege de eerste helft tegen een 2-0 achterstand aan kijken.
  Toch laat Sporting het er niet bij zitten en tonen ze een bewonderenswaardige veerkracht! Met een prachtige goal brengt Selim Sporting weer terug in de wedstrijd, 2-1.
  Even later heeft Finn de kans om de gelijkmaker te maken echter die bal gaat rakelings voorlangs.
  Wijk aan Zee krijgt snel daarna weer een grote kans om hun voorsprong uit te breiden maar ook zij missen deze kans. Gelukkig maar daar Selim met een halve voorzet/lob Sporting, niet onverdiend, op gelijke hoogte weet te brengen; 2-2.
  Met deze uitslag en het nodige zelfvertrouwen gaan we de rust in.
  Helaas komen we niet scherp genoeg uit de kleedkamer waardoor Wijk aan Zee na rust al snel op voorsprong komt; 3-2.
  Door een misverstand achterin wordt het zelfs 4-2 waardoor het gat wel erg groot lijkt te worden. Gezien de hele wedstrijd echt niet nodig!
  Weer laten de mannen zich niet kennen en gaan ze vol in de aanval. Die moed wordt beloond met verschillende kleine en grote kansen. Doelpunten aan onze kant vallen er jammer genoeg niet.
  Door de grote druk naar voren valt zelfs de 5-2 voor Wijk aan Zee. Nu lijkt het wel gedaan met de wedstrijd.
  Toch blijft Sporting aanvallen en zet Yordi de 5-3 op het scorebord.
  Ook na deze treffer creeeren de mannen verschillende grote kansen en had de score gewoon gelijk kunnen worden! Het benutten ervan blijkt toch wel een moelijkheid.
  Met deze 5-3 score wordt de eindstreep gehaald.
  Hard gewerkt mannen! Volgende keer schieten jullie ze wel raak.
  Succes volgende keer!