• HBC JO12-1 - Sporting Krommenie JO12-1 2-4

  Zes wedstrijden achter de rug tijd voor een verslag waarbij ik direct de hoop uitspreek dat de pen overgenomen gaat worden als we zaterdag tegen ADO'20 spelen?!
  We kunnen wel spreken van wisselende resultaten, 3x winst en 3x verlies tot nu toe waarbij we als ik naar de verliespartijen kijk nooit kansloos waren al doet de 3-7 tegen HFC anders vermoeden, deze was zeer geflatteerd, we hebben zelf vijf opgelegde kansen om zeep geholpen, tegenstander was voetballend beter zeker maar als je ze zelf niet maakt...
  Waarom ben ik in de Ipad gekropen juist nu, omdat ze gewonnen hebben, tuurlijk helpt zeker mee maar meer omdat de 13 mannen juist in deze wedstrijd lieten zien dat ze aan het leren zijn van de vorige vijf competitie afleveringen, enorme strijd op het veld achter, midden en voorin, prachtig om te zien tegen notabene de nummer twee in onze poule waar niet zozeer tegen op werd gekeken maar toch ze staan daar niet zomaar.
  Vooraf in de kleedkamer werden de heren dan ook door Jordi en mijn persoontje op het hart gedrukt dat het wel eens heel mooi zou zijn als we 'gewoon' drie punten mee zouden gaan nemen, waarom niet, ze hadden allemaal heerlijk getraind zelfs een donderdag sessie van koning Ab!!!
  Ik overdrijf niet als we na 10 minuten al 0-3 voor hadden moeten staan, jeetje wat was dat heerlijk voor twee kalende coaches om te zien, alles viel in deze minuten op zijn plaats, dat wil zeggen wat we verwachten en dat ook soms met harde hand lees woord.
  De verdiende 0-1 na een steekbal van Toon op Luca kon dan ook niet uitblijven, wat volgde was een 'oppermachtig' Sporting in de eerste helft puur op basis van wilskracht de wil om te winnen, toch was daar de 1-1.....werkelijk 1 kans als dat het al was.
  Rust, limonade erin en even bijpraten, maar we zagen goeie koppen in die 15 minuten, zo van hier valt wat te halen, prachtig om te zien.
  1-2 Milan R. na een minuut of wat, terecht, 1-3 Toon nu na prima steekpass Luca, hatsee in de tas die punten, wachten op het eindsignaal, mwah twee minuten extra dan, chips 2-3, ook goed....maar nee, de overigens uitstekende scheidsrechter ging nu letterlijk en figuurlijk te ver, tien minuten maar liefst, het zal toch niet, een hachelijke hoekschop nog tegen....maar het RECHT zegevierde, razendsnelle counter in de omschakeling, Luca tegen de grond gewerkt, strafschop, 2-4 Toon, pats, binnen.
  Scheids repte over zijn ambtenaren tijd/horloge maar die werken volgens mij op tijd :-)!!
  Maar als gezegd voor het overige uitstekende leiding op het veld.
  Mooie uitgelaten stemming op het veld en na afloop onder de douche, lekker mannen en nu doorpakken dit smaakt naar meer punten, als geschreven dat begint met hard
  werken, wij hoeven voor niemand onder te doen is maar weer gebleken.

  Tot zaterdag!

  Gr, Edwin