• Grote Clubactie start 18 september!

    Vanaf zaterdag 18 september start de grote clubactie. Dit jaar zijn er weer mooi prijzen te winnen zowel voor de lotenverkopers als de lotenkopers. De prijzen worden zowel door Sporting als door de grote clubactie beschikbaar gesteld. De jeugd kan weer de deuren langs om hun loten te verkopen en natuurlijk bij opa en oma en de andere familie. Ga op tijd want er zijn meer verenigingen die mee doen. 

    TIP: Trek je Sporting tenue aan zodat men weet waarvoor je loopt.

    Oproep aan iedereen, heb je geen kinderen in je omgeving die deze loten verkopen, vraag gewoon eens rond er is altijd wel iemand die iemand kent uit de jeugd van Sporting, of vraag op zaterdag even bij een jeugdteam of je een lot kan kopen. Zo lever je ook een bijdrage aan de club en maak je kans op fantastische prijzen.

    De opbrengst van de clubactie gaat naar een voetbal evenement voor de O8 t/m O13, deze kids hebben een zwaar jaar achter de rug waarbij bijna geen voetbalevenementen zijn geweest. Laten we nu samen extra ons best doen om ze een onvergetelijk voetbalevenement te geven. De rest van de opbrengst zal gaan naar materiaal voor de jeugd.

rfwbs-slide