• Geen loon naar werken!

  ADO’20 JO15-3 - Sporting Krommenie JO15-3 4-1

  Nieuwe ronde, nieuwe kansen!
  Vorige week was het een wedstrijd om snel te vergeten; een doelpunt ver in blessuretijd waardoor we de uitwedstrijd tegen Saenden verloren.
  Deze week een uitwedstrijd tegen ADO’20 in Heemskerk. Prachtig weer; de mannen vonden het zelfs wat warm op het veld.
  Alleen Thomas is er deze week niet bij; die zien we, met zijn blessure, volgend seizoen waarschijnlijk pas weer.
  Vol goede moed gaan ze er tegen aan en dat lukt in het begin van de wedstrijd heel goed! Er wordt heel goed samengespeeld, druk gezet op de tegenstander maar ook gezocht naar de vrije man op het veld. Maar ook ADO speelt goed en geeft geen kansen weg. Het gaat redelijk gelijk op.
  Na een mooie aanval van Sporting, wordt door Damjan de score geopend: 0-1. Goed uitgespeeld en zeker verdiend.
  Sporting trekt de wedstrijd een beetje naar zich toe en creëert verschillende kansen!
  Finn krijgt een mega kans, alleen voor de keeper, maar schiet jammer genoeg net naast. Even later krijgt hij weer een grote kans maar het vizier staat vandaag niet helemaal scherp.
  Ook Yordi krijgt een kans om de score verder uit te bouwen maar het wil maar niet lukken vandaag. Het overwicht en goede spel van Sporting wordt niet beloond!
  Wordt het dan weer zo’n wedstrijd als die we vaker hebben gezien? Een lastig tweede deel van de wedstrijd?
  Ja hoor! Uit een buitenspelsituatie, duidelijk aangegeven door de grensrechter! maar niet geaccepteerd door de scheidsrechter, schiet ADO zich naast Sporting en brengt de 1-1 op het scorebord. Een onnodig tegendoelpunt!
  Sporting lijkt uitgeraasd en laat de teugels wat vieren. ADO komt wat meer in de wedstrijd.
  Toch krijgen we nog wat kleine kansjes; Atakan krijgt nog een mogelijkheid maar schiet niet gericht genoeg.
  Aan het einde van de eerste helft wordt het wat vervelender. Nauwelijks kansen weggegeven tegen ADO maar toch verrast worden door een lob over de keeper heen in de verre hoek. 2-1 voor ADO!
  Met deze stand gaan we de rust in. Het kan nog mannen; nog een hele tweede helft te spelen.
  We beginnen niet slecht in de tweede helft; een licht overwicht wordt opgebouwd maar dat resulteert niet in echte kansen.
  ADO komt weer iets terug in de wedstrijd en gaat wat meer aandringen. Dat resulteert wel in een hele grote kans; een mooi schot rakelings voorlangs.
  De spirit lijkt bij Sporting weg te vloeien. De afstanden tussen de linies worden groter en wordt het lastig om de snelle aanvallers van ADO af te blijven stoppen.
  We krijgen nog wel wat kansen die ons weer terug naast de tegenstander had kunnen brengen maar het wil gewoon niet lukken!
  Aan de andere kant loopt de achterhoede zich een hoedje maar kan helaas niet voorkomen dat ADO de 3-1 en even later zelfs de 4-1 op het scorebord zet.
  Toch ook knap dat ze zelfs na deze teleurstellingen nog kansjes blijven creëren maar zoals eerder gezegd, het wilde niet lukken.
  De laatste competitiewedstrijd van het seizoen verliezen we jammer genoeg.
  Toch hebben we van jullie genoten mannen! Hard gewerkt en goed gevoetbald.
  Hopelijk volgend jaar met z’n allen weer een nieuw seizoen!
  Bedankt!!

rfwbs-slide