• Gebrek

    De ouders vroegen mij toch vooral een positief stukje te schrijven. Dat lukt me over het algemeen ook wel. Hadden we het alleen bij de eerste helft gelaten vandaag dan was het zelfs louter positief geweest.
    Het is de KNVB helaas nog steeds niet gelukt een passende poule voor ons te vinden met gelijkwaardige tegenstanders. Daarom moesten we het ook nu weer opnemen tegen een team uit een ander melkwegstelsel. Toch deden we het de eerste helft hartstikke goed. Vanuit een 5-3-2 speelden we compact en lukte het zelfs een paar keer er onderuit te voetballen en de aanval te kiezen. Het werd wel al snel 0-1 maar daarna deden we in fases gewoon goed mee. Dat het bij rust 0-3 stond was geflatteerd en werd veroorzaakt door persoonlijke fouten.
    Dan de tweede helft. Sorry, daar kan ik echt niets positiefs van maken. Eerlijk, ik heb me doodgeschaamd en voelde me in de steek gelaten. Voor het eerst in zeven jaar heb ik geen nabespreking gedaan, gezegd ‘zoek het uit’ en de deur hard dichtgeslagen. Je zo laten vernederen, bewust bijna, zonder enige vorm van trots, zelfrespect, inzet, strijd …. dat kan en wil ik gewoon niet snappen. Als jullie een coach willen die daar wel begrip voor heeft dan ben ik de eerste die opstapt. Ik geef het je te doen hoor, wekelijks aantreden tegen veel te sterke tegenstanders, maar dit kon echt niet. Daarmee red je het in geen enkele klasse, wie de tegenstander ook is. Ik zal het positief afsluiten … het was mooi weer.
    PS: eindstand 0-11
    Coach Raymond