• Fc Castricum J010 3 - Sporting krommenie J010 3

  Na het geflatteerde verlies van vorige week ,moesten onze vedetten deze week afreizen naar het pittoreske Castricum om aan te treden tegen de plaatselijke FC.
  Helaas zonder Eef die zich door ziekte af moest melden.(beterschap Eef)
  Na een warming up van een kwartier nam de scheidsrechter voor de eerste maal de fluit in zijn mond,en blies hij om de wedstrijd te starten.
  Sporting had het moeilijk in de openingsfase en kwam ondanks dat ze het beste van het spel hadden toch op een niet verdiende 2-0 achterstand,door 2 messcherpe counters van Castricum.
  Het spel golfde op een neer en Thane moest een paar knappe reddingen verrichten, ook de verdediging met Iker,Emma,Finn,en Wesley moesten alle zeilen bij zetten om het doel te verdedigen.
  De wedstrijd liep toen al tegen rust maar gelukkig maakte Finn met een goed geplaatst afstand schot de aansluiting- treffer 2-1.
  De scheidsrechter blies ten 2e male op zijn fluit om het rust signaal in te leiden,wat door beide teams met limonade op het veld werd genomen.
  de 2e helft begon een stuk beter als de eerste en na een knappe 1-2 tussen Jeff en Stan kon Stan de bal in het doel prikken;en was de brilstand weer bereikt.
  Jelle wist veel ballen af te jagen op het middenveld en hierdoor ontstond meer druk op de tegenstander.
  Jeff wist door de verdediging heen te komen en te scoren, en ons team nam brutaal de leiding 2-3.
  De euforie bij de meegereisde supporters van Sporting was echter van korte duur want Castricum kwam weer langszij 3-3.
  Gelukkig wist Sjaak daarna een mooie solo vanaf links met rechts af te ronden en gaf hij de overigens goed keepende keeper van Castricum het nakijken 3-4.
  In plaats van de wedstrijd professioneel uit de spelen,en de 3 punten uit de brand te slepen werd er geprobeerd nog 1 te maken en werden er weer ruimtes weg gegeven,waar Castricum dankbaar gebruik van wist te maken.4-4 (tevens de eindstand)

  Zet hem op volgende week en laten we proberen een eventuele voorsprong ook over de streep te gaan trekken.

  Voetbalouder x