• Doorzetters

    Met dreigende wolken begon de wedstrijd om 10:15 met Dave (vader van Dylan) als spelbegeleider. We waren helemaal compleet, dus speelden we met 2 wissels. De wedstrijd begon met Wouter en Samuel in de spits, Shalom en Dylan op het middenveld, en Cilencio en Finn achterin. Al snel stond een voorsprong op het bord. Door mooie rushes van Wouter leek het een makkelijke ochtend te worden: 2-0. Echter, nadat Cilencio gewisseld werd, bleek dat er vrijwel niet meer verdedigd werd! De tegendoelpunten vielen als rijpe appels en het stond 2-4. Blijf opletten allemaal, en zorg dat er altijd twee een beetje achterin blijven! Met Cilencio weer in het veld begon het weer te lopen en gingen we met een 5-4 voorsprong de rust in, mede dankzij een dappere kopbal op het middenveld van Dylan. De doelpunten kwamen op naam van Wouter met als aangevers Robin, Ian, Shalom, Dylan en Samuel.
    In de rust konden de tactische omzettingen even besproken worden, maar het bleek nog steeds moeilijk om de situatie op te vangen wanneer Cilencio wissel moest staan. De tweede helft bleef daarom spannend, zeker toen het ook nog eens keihard begon te regenen. Zelfs de spelbegeleider had moeite om op de been te blijven op het natte veld! WSV kwam al snel langszij: 5-5. Een snelle uitbraak leidde de 6-5 van Wouter in die helaas snel werd gevolgd door de 6-6. Een poeier van Samuel bracht ons op weer voorsprong: 7-6! Door een doelpunt van Wouter leek het beslist, maar WSV wist zich terug te knokken in de wedstrijd: 8-8. De wedstrijd liep nu ten einde en beide ploegen wilden in de stromende regen dolgraag de winnende maken. Spectaculair keeperswerk van Dylan hield Sporting in de wedstrijd, waarna een mooie counter het winnende doelpunt van Wouter opleverde!
    De penalty's werden ditmaal ook gewonnen, waardoor alle spelertjes weer tevreden naar huis konden gaan. Goed gespeeld jongens en meid, blijf goed om je heen kijken als je de bal hebt, en ga vrij lopen als een ploeggenoot de bal heeft!
    Peter, vader van Wouter