• Dikke winst voor MO15-1

  DTS staat na een paar wedstrijden onderaan, misschien is dat de reden dat onze meiden zwak beginnen. Onderschatting is soms de grootste tegenstander! DTS komt er dus lekker in en het eerste deel van de wedstrijd bestaat uit vele ingooien van DTS. Maar na een minuut of twintig wordt stukje bij beetje het tempo weer opgevoerd en gaat Noé op zoek naar het doel van DTS. Ook Isa probeert het met een schot, de keepster moet grabbelen maar heeft de bal toch. Uit een vrije trap probeert Isa het ook, maar het schot is te slap. Na een uitbraak van Sporting gaat de bal van Kenza maar net over het doel. Langzaam maar zeker begint het spel steeds meer op de helft van de tegenstanders plaats te vinden. Lisanne neemt de aanval over en loopt met de bal aan de voet richting doel, ze krijgt alle tijd en via een kort balletje met haar linkervoet rolt de bal dan het doel in: 1-0 de score is geopend. Ondanks dat letten de meiden niet op na het aftrappen en wordt het toch even spannend voor het doel van Fleur. Het gevaar is weer snel geweken. Noé vuurt van afstand een bal op de keepster van DTS die door haar gestopt wordt. Daarna breekt DTS uit, maar gelukkig is het buitenspel. Sporting gaat weer in de aanval, Fleur M krijgt een vrije trap mee op de rand van het 16 meter gebied maar die belandt in de handen van de keepster. Even later krijgt DTS een vergelijkbare vrije trap en die gaat mijlenver naast.
  Noa Z weet een aanval van Sporting af te maken en met haar chocoladebeen scoort ze de 2-0. Daarna gaan de meiden los en gaan ze continu richting het juiste doel, maar helaas lukt het niet om te scoren en blijft het 2-0 voor rust.
  De tweede helft gaat Sporting veel feller van start en kan Kenza uitbreken, helaas gaat de bal net naast door toedoen van de keepster. Ondanks wat meer felheid gaat het allemaal wat gehaast waardoor DTS toch ook de bal in de handen van Fleur weet te schieten. Daarna is het nog een keer een rommeltje voor het doel. Helaas werkt Julie de bal tegen de eigen doelpaal. DTS weet de corners niet om te zetten in een doelpunt, maar uiteindelijk in buitenspelpositie passeren ze Fleur dan toch. Het doelpunt wordt niet geteld.
  Na een ingooi staat DTS niet op te letten en weet Fleur M. hiervan goed te profiteren, ook zij scoort met een rollertje langs de keeper:3-0. Een minuut later scoort Isa 4-0 door een mooie lob over de keeper.
  Bij DTS zit een meisje dat verder kan ingooien dan iedereen verwacht en dat resulteert in een mooi doelpunt, waardoor DTS de eer redt: 4-1. Maar al snel laat Kenza haar spitskwaliteiten weer zien en voert ze de stand verder op: 5-1. Het spel wordt af en toe onderbroken door Isa die deze wedstrijd ongeveer 5 keer haar veters moet vastmaken, zelfs de scheidsrechter weet ze hiervoor te (laten) strikken.
  Ondertussen krijgt Sporting achter elkaar 2 corners van links mee en daarna 2 van rechts, het levert geen doelpunten op. Als de bal dan door Sporting over de lijn wordt geschoten en de keepster van DTS mag uittrappen, vangt Lisanne de bal simpel op en speelt zij Kenza aan die de bal over de keeper inschiet en de eindstand bepaalt op 6-1. Een afgetekende overwinning! Het belooft weer een mooi seizoen te worden.
  Een voetbalmoeder