• Digitaal wedstrijdformulier via app

  Digitaal wedstrijdformulier

  Nog even en het seizoen start met de eerste officiële wedstrijden. Vanaf het seizoen 2017-2018 worden alle wedstrijdformulieren straks "mobiel" ingevuld met de Wedstrijdzaken app. We nemen hiermee ook afscheid van de plastic spelerspassen.

  Dit betekent een verandering van werkwijze voor de vrijwilligers op het wedstrijdsecretariaat, de leiders en spelers/aanvoerders van de teams en uiteraard ook de scheidsrechters.

  Om in te kunnen loggen heb je een bij de club bekend mailadres nodig! Het te gebruiken mailadres in de app dient dus bekend te zijn bij de ledenadministratie.
  Is dit niet het geval geef dit dan door aan ledenadministratie@sportingkrommenie.nl. 

  Enkele praktische zaken op een rijtje:

  • Het mobiele wedstrijdformulier (mDWF) wordt gebruikt voor alle competitie- en bekerwedstrijden vanaf de JO12 en MO12. Het "oude" DWF is niet meer beschikbaar.
  • Ook het senioren 7 tegen 7 voetbal geeft de uitslag door via de Wedstrijdzaken app.
  • Voor Onder 8 t/m Onder 11 is er geen verandering. Geen gebruik mDWF, maar de uitslag invoeren via Sportlink Club.
  • De gebruikers van de Wedstrijdzaken app kunnen alleen registreren en inloggen met het e-mailadres dat vastligt in onze ledenadministratie.
  • De app is te downloaden op elke mobiel en tablet (iOS en Android)
  • De teammanager heeft in de Wedstrijdzaken app de extra mogelijkheid om de fotootjes voor de digitale spelerspassen van zijn teamleden aan te passen. Bewaak en zorg ervoor dat alle spelende leden tijdig een goede foto hebben. Bestaande foto’s kunnen vervangen worden tot 1 november.
  • In de week van 21 augustus komt er ook een update van de voetbal.nl app. De nieuwe app ziet er compleet anders uit en kent veel nieuwe opties. Erg handig is dat je met één account kan inloggen in zowel de Wedstrijdzaken app als de nieuwe voetbal.nl app.
  • Beide apps zijn in principe aanvullend op elkaar en bedienen deels verschillende doelgroepen. De voetbal.nl app is voor elke voetballiefhebber, leden en niet-leden van een voetbalvereniging, die programma’s, uitslagen en standen van hun favoriete teams wil zien. De Wedstrijdzaken app is in eerste instantie bestemd voor de leden die een rol spelen bij het invullen van de wedstrijdformulieren. Niet elke speler hoeft deze app dus in gebruik te nemen.

  Heb je nog vragen? Mail ze naar wedstrijdsecretaris@sportingkrommenie.nl

  Kijk op onderstaande links voor meer info en de nodige filmpjes en handleidingen:

  www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/wedstrijdzaken/wedstrijdbepalingen/digitaal-wedstrijdformulier-veld--en-zaalvoetbal/mobiel-dwf-veldvoetbal/ondersteuning

  www.sportlink.nl/ledenadministratie/wedstrijdzaken