• De monsterscore

  Beste lezers, leuk dat jullie ons verslag lezen. Welkom bij onze wedstrijd.
  We begonnen zaterdag geweldig met de wedstrijd. We stonden al heel snel met 2-0 voor met goals van Levi en Vince H. Maar toen ging het fout. SDZ scoorde direct daarna ook een goal. Maar met een corner van Dees schoot Vince L de bal in de goal. 3-1!

  Met een mooie redding van Karsten voorkomt hij de 3-2, SDZ was sterk bezig en scoort helaas toch de 3-2… Maar we geven niet op. Op een assist van Dees scoort Levi de 4-2. En direct daarna tekent Vince H voor de 5, 6 en 7 -2! We zijn lekker bezig! Daarna was er weer een één tweetje van Levi met Dees en Dees tikt nu de 8-2 erin. Waarop Levi daarna al snel de 9-2 maakt.

  Vince H schiet vervolgens de 10e, maar niet snel daarna scoort SDZ de 10-3. Dat scoren bevalt ze goed, maar ze doen dat daarna in hun eigen goal. Das niet zo handig.

  In de tweede helft kwam Karsten in t veld en hij scoort gelijk de 12-3. Mick staat nu op doel. En net als in de eerste helft scoren Levi en Vince H nog een keer, wat de stand nu brengt op 15-3.

  De SDZ-ers willen toch nog wat terug doen en scoren nu twee keer achter elkaar. 15-5. Toch willen wij het laatste woord hebben. Vince H schiet een bal mooi over de keeper heen. Mick voorkomt knap de 16 – 6, maar helaas scoort er toch nog een speler van SDZ. Met het laatste woord in ons achterhoofd scoort Vince H toch nog met een lobje de 17-6 . En daarna maakt Karsten de laatste goal van de wedstrijd.
  We eindigen met een monsterscore van 18 – 6. We zijn nog ongeslagen en zijn daar trots op. Op naar KFC!

  Vince L en Dees